|
|
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#24 |
Super-Moderator
Registrovan/a dana: 14.04.2008
Mjesto: Zagreb
Downloads: 343
Uploads: 22
Rekao HVALA: 52
Zahvalili mu 1.826 puta u 1.360 Postova
Instrumenti: Genos2
![]() |
![]()
Sad pomalo slažem "kockice tog mozaika" i dobivam cjelokupnu sliku. Upravo mi je zadavao problem ovaj dio koji navodiš, korištenje više različitih programa za različite radnje. U hrpi softwarea koji se nudi za yamahin editing je teško odabrati one neophodne i najbitnije.
Čitao sam manual od Style Makera i radio sam s njim. Međutim, kako on nema mogućnost editinga tonova, izbacio sam ga "iz igre". Pridružio sam ja njemu OMB, ali tu je tek nastala konfuzija ![]() Sve ovo što je iznad napisano nema za svrhu samo "moju ispovjed". Pišem radi toga da svi koje interesira ovo područje "skrate put" i što jednostavnije nađu vlastitu kombinaciju programa za yamahin editing. Ja sam za sada na ovoj relaciji - Musicsoft Downloader > transfer materijala Tyros = komp - Style format 2 converter > prebacivanje SSF2 u SSF1 format (neophodno za modele T3 i T4) - CASM editor > nakon mijenjanja potrebnih funkcija Export to .... - XG works > uglavnom editacija odsviranih nota, kopiranje, brisanje i naravno unos sysex kontrole :-) Sada po preporuci Tranzita u "igru" dodajem i Style works kojem će XGW biti seq editor. Nadam se da ću s ovom kombinacijom moći napraviti sve što mi je potrebno. Ili još nešto nedostaje ....... ![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
yamaha |
|
|