|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 04.01.2010
Downloads: 109
Uploads: 3
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 9 puta u 6 Postova
![]() |
![]()
Hm-----------Fis-m
Topla postelja, u sobi polumrak G-----------------------Fis-m i niko ne zna koji je dan ni koja godina Hm-------------Fis-m sve je kao u snu, samo da Bog to zna G da tvoje usne nocas ljube Fis-m a da to nisam ja --------Hm-------------Fis-m Da li te raduje ova krv na mojoj dusi ----------G---------------Fis-mol da li te raduje sto moj ceo svet se rusi ---------Hm-------------Fis-m da li te raduje kada samog sebe krivim ---------G--------------Fis-m dok si ti sa njim, ja na lekovima zivim Ref. 2x -----------Hm Da podnesem bol --------Fis-m i na nogama izdrzim -----------G sve bih ponovo ----------A samo tebe da zadrzim Hm---------Fis-m Miris ljubavi, tragovi dodira G------------------------Fis-m i niko ne zna koji je dan ni koja godina Hm--------------FIs-m sve je kao u snu, samo da Bog to zna G da tvoje usne nocas ljube Fis-m a da to nisam ja Ref. 2x ----------Hm------------Fis-m Da li te raduje ova krv na mojoj dusi ----------G--------------Fis-m da li te raduje sto moj ceo svet se rusi ----------Hm-------------Fis-m da li te raduje kada samog sebe krivim -----------G-------------Fis-m dok si ti sa njim, ja na lekovima zivim Ref. 2x |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|