|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 19.12.2010
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Ako dodjes mi ti, ako svratis
neka bude kao slucajno i nek bude dan za bivse ljubavnike noc je teren opasan Na vratima jos novim deckom se pohvali kazi da srecna si ko nikada kao prijatelj los, mojoj sujeti podvali daj mi do znanja da se ne nadam Srce mi lomi, dusu razboli to mozes samo ti to me nista ne boli samo te molim, nemoj me zaliti Ref. Nisam ti prijatelj, ni brat da svoje mi tajne pricas ti al' mogu ti kad god zatreba ponovo biti ljubavnik |
![]() |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.11.2010
Downloads: 16293
Uploads: 3
Rekao HVALA: 5
Zahvalili mu 16 puta u 15 Postova
![]() |
![]()
(Am7) C Dm
AKO DOĐEŠ MI TI , AKO SVRATIŠ F E Am NEKA BUDE KAO SLUCAJNO Am7 C Dm I NEK BUDE DAN ZA BIVŠE LJUBAVNIKE F E Am NOC JE TEREN OPASAN C G NA VRATIMA JOŠ, NOVIM DECKOM SE POHVALI F E Am KAŽI DA SRECNA SI K*O NIKADA C G KAO PRIJATELJ LOŠ MOJOJ SUJETI PODVALI F E Am DAJ MI DO ZNANJA DA SE NE NADAM Am G SRCE MI LOMI , DUŠU RAZBOLI F E Am TO MOŽEŠ SAMO TI G TO ME NIŠTA NE BOLI , SAMO TE MOLIM F E Am NEMOJ ME ŽALITI Am7 Dm G NISAM TI PRIJATELJ NI BRAT C Am DA SVOJE MI TAJNE PRICAŠ TI Dm G AL* MOGU TI KAD TO ZATREBA C PONOVO BITI LJUBAVNIK Am7 Dm G NISAM TI PRIJATELJ NI BRAT C F DA SVOJE MI TAJNE PRICAŠ TI Dm E AL MOGU TI KAD TO ZATREBA Am PONOVO BITI LJUBAVNIK |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|