|
![]() |
#25 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 28.05.2008
Mjesto: Preko sedam mora
Downloads: 1025
Uploads: 5
Rekao HVALA: 39
Zahvalili mu 62 puta u 54 Postova
Instrumenti: KORG pa50,Futura nordiska piano,Classico gitara,Weltmeister Stella
Interesi: Muzička i video produkcija,razglasi,rasvjeta,stage
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Slažemo se ko metar drva
![]() Hvala puno, to mi je trebalo. Jeftinije je a i isplatnije krenuti od 16.4.2. To je super digitala za ne tako puno novca i vrijedi svakog feninga, uz koju mi neće trebati ništa u reku, ili barem graphic eq, iako se uz novi firmware update na studiolajvu dobije 31-band graph. eq, koliko sam upućen. Čitao sam da su ljudi imali neke probleme sa novim firmware update-om, ali pretpostavljam da je krivac ljudski faktor ili neka greška prilikom updateovanja. Pisalo se i po PreSonusovom forumu da je slaba na lošu struju (naravno kao i svaki elektronski uređaj), a i ova struja kod nas nije neka pljačka, tako da ne bi škodio neki korektor napona uz nju, tipa Quick Lok ili slično. U slučaju da budemo finostojeći sa finansijama, ja bi baš volio da krenemo sa ovom digitalom koja stvarno ima sve pod rukom i mislim da jedina stvar na njoj na koju čovjek treba da se navikne su oni meniji, čisto da se zna gdje je šta ![]() Koliko se sjećam, iako nema motorizovane fadere, što meni nije aman zaman što ih nema, opet ima mogućnost snimanja miksa/showa, u smislu pozicije fadera, s tim da automatski loadovanjem preseta nekog showa postavljaju se EQ i ostala podešavanja, a na meterbridge-u se pokazuje u na kojim su levelima klizači bili, na te levele ih podignete. Isto super stvar na njoj su već urađeni EQ preseti za pojedine elemente bubnjeva, vokale, gitare, etc. Hvala i veliki pozdrav |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|