|
|
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#23 |
Godfather
|
![]()
Mislim da smo negde napomenuli da vama, akterima onog nemilog dogadjaja, sledi ban za sitnice i da ste pod stalnim nadzorom!
Chak i da nismo, zbog chega bi se iko od nas tebi pravdao? Ti si bio od onih koji su pravili sranja! Nisi isposhtovao neshto osnovno, shto stoji u pravilniku koji, chini mi se, i dalje nisi prochitao! Ono shto je trenutno bitno je da se svi nauchite da poshtujete taj pravilnik kao sveto pismo! Ako tako ne bude, i dalje ce da pravite sranja, kao i do sad! @Marco7 Sad si stvarno bezobrazan! Rekoh nekoliko puta, i sad kazem ponovo! Ako ti se ne svidja, IDI odavde! Sad smo krenuli sa ozbiljnim postovanjem pravilnika, i ko od sada greshi, dobija i banane! Ista ti pricha vazi kao i za teslu! A ti koji su ti se javili... Mogu i oni da idu slobodno! Uzgred, i meni se mnogo njih javilo da to pohvali... ![]() Svih grebatora mi je vishe preko glave! Svi od nas ochekujete neshto, a jako mali broj neshto vraca za uzvrat! Jedino shto mi za uzvrat trazimo je poshtovanje pravilnika, a vi jok... Pa, shta onda ochekujesh? Neku poslasticu? Ae se ti lepo umij, da se malo osvestish, pa se ona javi!
Favoriti |
Oznake |
dajet, malo, moderatori, reda, uvedite |
|
|