|
![]() |
#21 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
to vec ne znam,nisam imao prilike da probam,samo sam snagu komentarisao..pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Ovakvi postovi su bas od velike vrijednosti, nose toliko informacija da se ne mogu ni popamtiti i veoma su poucni. Kakvih "iskustava", zasto nije zvucno "bas najbolja", koji su argumenti za to, koliki je level tog "bas najbolje"...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 19.06.2009
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 67 puta u 41 Postova
Instrumenti: Acoustic Line Seeburg , JBL SRX , Dynacord Variline , Dynacord MAdras , DANLEY sound labs
Interesi: sport,moto sport,sound & light
![]() |
![]()
Imao sam crown xti 1000,xti 2000,xti 4000
Sva sreca brzo sam prodao ta XTI pojacala i necu ih kupiti niti koristiti vise NIKAD to je sigurno ![]() XS rek.jpg XTI serija ima los zvuk ,konkretno lose rade svi iz te serije pojacivaci na basu.Xti 2000 radi na visokima krestavo,a konkretno xti 4000 radi u visokima mutavo. Osetljivi su na pad napona i cim padne malo napon <195v oni izbace error na displeju i smanje se na 1/3 snage i nema pojacavanja ![]() Znam da su vrlo cesti i kvarovi ,znam nekoliko korisnika koji su imali velike probleme. Sve u svemu imao sam ih u isto vreme kada i crestovu PRO seriju 6001,7001 ,7200,8001,crest ca9, crown XS 1200 ,iskreno XTI je daleko ispod toga.Crown XS1200 koji je takodje coper cak starije generacije od XTIja se meni pokazao mnogo bolje i sto se tice zvuka i kvaliteta od XTI. Sto se tice DSPa koji XTi poseduje za njih svaka pohvala ,mogu reci da su dosta korisni i laki za upotrebu ,mada i tu mana, flet kabl od displeja zna da se prekine ,pa pojacalo mora na servis ![]() POZZ Promijenjeno od neshatomic (07.02.2012 u 00:32 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Odomaćeni član
|
![]()
Eto Nesa ti detaljnije objasnio isto moje zapazanje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova