Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Yu-Midi Info > Komentari i Pitanja

Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu.

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 17.11.2007, 11:53   #31
coke357
Drugar foruma

coke357's Avatar

Registrovan/a dana: 05.02.2007
Godina: 46
Downloads: 1126
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 17 puta u 16 Postova
coke357 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
coke357 pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Pozdrav Vaxter to su polako svi ukapirali da covek koristi par nicka jer samo njih troica se ´´ medjusobno hvale´a koriste uvek isti nacin pisanja ...neznam umesto ne znam netreba umesto ne treba itd heheheheh ja sam to provalio odmah ali nisam hteo da bacam kosku i onako se samo svadjaju. Ja ih ne razumem kako ne znaju da se vidi sa koje ip adrese jos od trenutka kad se aktiviraju na yu-midi hehhehe

pozdrav za sve forumase
Star 17.11.2007, 12:17   #32
Vaxter
Godfather

Vaxter's Avatar

Registrovan/a dana: 25.12.2004
Mjesto: Šimanovci
Downloads: 1061
Uploads: 560
Rekao HVALA: 7
Zahvalili mu 290 puta u 214 Postova
Instrumenti: Yamaha PSR 9000
Interesi: Mnogo toga, i naravno muzika koja je uglavnom hobi
Vaxter befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Vaxter pošalji poruku preko ICQ messengera Vaxter pošalji poruku preko MSN messengera Vaxter pošalji poruku preko Yahoo! messengera Vaxter pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

@kljucko
Najverovatnije je onda tema izbrisana!
Razlig je sigurno postojao, i pisao.
Bice da ga ti nisi video.
End of discussion!

@coke357
Ljudi, jednostavno, nisu svesni koje sve informacije ostavljaju o sebi chim se prikljuche na net!
Ako se bash zainatim, u stanju sam da vam nadjem i kucne adrese, brojeve telefona, charapa, gaca...
Nemate pojma shta sve o sebi ostavljamo na netu, i koliko je lako provaliti ko je ko, ako znash par stvari.
Tu je, naravno, uvek i social engineering.
Kao shto si ti, coke, provalio da je to nele po njegovoj nepismenosti.
Tako je moguce izvuci josh informacija o choveku.
Josh, ljudi su prichljivi, pa i sami kazu sve, chim ih malo povuchesh za jezik!
No, sve je to sad irelevantno.
Bitno je da se sajt dovede u red, tako da svi ovde podjednako mogu da uzivaju!
Star 17.11.2007, 15:06   #33
BasariStudios
Zavisnik od foruma

BasariStudios's Avatar

Registrovan/a dana: 12.05.2006
Mjesto: NYC
Godina: 49
Downloads: 45
Uploads: 0
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 77 puta u 30 Postova
Instrumenti: ARP 2600!
Interesi: Muzika
BasariStudios befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
BasariStudios pošalji poruku preko AIM messengera BasariStudios pošalji poruku preko MSN messengera BasariStudios pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

Do koske! Do jaja!
BasariStudios je offline   Reply With Quote
Star 17.11.2007, 21:02   #34
daisa
Banovan!

Registrovan/a dana: 31.01.2007
Mjesto: Kozarska Dubica
Godina: 45
Downloads: 615
Uploads: 2
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg PA 800.Le,Z1
daisa befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
daisa pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

Daj pustite covjeka kraju KRIV je dobio je KAZNU sta hocete vise od njega?Ipak je taj covjek jedan od jacih muzicara na sajtu jer treba sad i onaj sto ima Oho ljepilo izmedju prsta da ostavlja i blati neleta ovdje javno .Stoji da je pogrjesio al ovo je previse i mislim da nije fer a ni mjesto da ova tema uopste bude na sajtu.Nele care zasrao si ovaj put kako bi ti rekao do koske :-)
daisa je offline   Reply With Quote
Star 17.11.2007, 21:56   #35
sevce
Početnik forumacije!

sevce's Avatar

Registrovan/a dana: 15.05.2006
Mjesto: NjeMacka
Godina: 56
Downloads: 169
Uploads: 8
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: i3 - pa80
sevce befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
sevce pošalji poruku preko MSN messengera
Standard

[quote=yu-midi;20470]Pozdrav Sevce

Prijatelju nisam ti ja carobnjak da cekam na sajtu 24h i da ispunjavam zelje

Vjerujte mi dok sam prvi post pisao istovremeno se pokajao..""zbog komentare"" iako sam dva puta ponavljao da NIKOGA ne KRITIKUJEM.
Ako sam nekoga uvredio Izvinjavam se.
Pozdrav
sevce
sevce je offline   Reply With Quote
Star 18.11.2007, 11:38   #36
Marco7
Stvarno kod kuće

Marco7's Avatar

Registrovan/a dana: 15.11.2005
Mjesto: Novi Pazar
Downloads: 1554
Uploads: 56
Rekao HVALA: 12
Zahvalili mu 158 puta u 125 Postova
Instrumenti: Korg Pa3xPro , Korg Tr . . .
Interesi: muzika
Marco7 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Marco7 pošalji poruku preko MSN messengera Marco7 pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard :)

Hehehe...Vaxteru ti kazes da vi ovde ste nepristrasni a?E nije tacno burazere moj i sad cu da ti kazem sto:Ja sam koliko mi se cini dugo na ovom forumu i uvek sam se ponasao korektno i pristojno a ako kazes da nisam onda uzmi pa prelistaj sve moje postove i uploade jos dok je bio stari sajt i mene banujes zato sto sam nekoga zvao da sviramo zajedno(da vidimo ko bolje svira a neko moze da podjebava i ismejava pola sajta i da bude netaknut?E PA NIJE FER ali znas sta je glavni problem sto to ovde nece niko da kaze a na msn me stavilo najmanje 20-tak clanova od kako sam dobio ban i svi su se slozili da je tako!Ako hoces da zavodis red onda ga zavodi kako treba ni po babu ni po stricevima nego kako jeste i kako stvari stoje!Znaci uzmi prelistaj postove lepo i vidi ko sve koga ovde podjebava pa onda svima lepo redom udri BAN pocevsi od mene pa sve listom!POSTENO?
Star 18.11.2007, 23:08   #37
tesla
Saobracajni Inspektor

tesla's Avatar

Registrovan/a dana: 17.09.2007
Mjesto: beograd
Godina: 47
Downloads: 135
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 25 puta u 22 Postova
Instrumenti: KORG PA800
Interesi: muzika
tesla befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
tesla pošalji poruku preko ICQ messengera tesla pošalji poruku preko MSN messengera tesla pošalji poruku preko Yahoo! messengera tesla pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

koji je razlog tome da ja budem banovan i neka mi neko obrazlozi sta je to zbog onog prethodnog treba jos
e ovim samo dokazujete da postoji klan moze se on zvati i YU-MIDI ili kako god al definitivno postoji
jer ako treba ja da budem banovan na post sa kojim sam zeleo pomoci kolegi e onda svaka vam cast.
http://www.yu-midi.com/forum/showthr...?t=2728&page=3

by the way: cemu sluzi mail koji ostavljate kada je neko banovan da moze da se obrati ako mu nesto nije jasno kada niko ne odgovara na njega

"RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA"
Isus Hrist

KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!!
tesla je offline   Reply With Quote
Star 19.11.2007, 04:04   #38
Vaxter
Godfather

Vaxter's Avatar

Registrovan/a dana: 25.12.2004
Mjesto: Šimanovci
Downloads: 1061
Uploads: 560
Zahvalili mu 290 puta u 214 Postova
Instrumenti: Yamaha PSR 9000
Interesi: Mnogo toga, i naravno muzika koja je uglavnom hobi
Vaxter befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Vaxter pošalji poruku preko ICQ messengera Vaxter pošalji poruku preko MSN messengera Vaxter pošalji poruku preko Yahoo! messengera Vaxter pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Mislim da smo negde napomenuli da vama, akterima onog nemilog dogadjaja, sledi ban za sitnice i da ste pod stalnim nadzorom!
Chak i da nismo, zbog chega bi se iko od nas tebi pravdao?
Ti si bio od onih koji su pravili sranja!
Nisi isposhtovao neshto osnovno, shto stoji u pravilniku koji, chini mi se, i dalje nisi prochitao!
Ono shto je trenutno bitno je da se svi nauchite da poshtujete taj pravilnik kao sveto pismo!
Ako tako ne bude, i dalje ce da pravite sranja, kao i do sad!

@Marco7
Sad si stvarno bezobrazan!
Rekoh nekoliko puta, i sad kazem ponovo!
Ako ti se ne svidja, IDI odavde!
Sad smo krenuli sa ozbiljnim postovanjem pravilnika, i ko od sada greshi, dobija i banane!
Ista ti pricha vazi kao i za teslu!
A ti koji su ti se javili...
Mogu i oni da idu slobodno!
Uzgred, i meni se mnogo njih javilo da to pohvali...
Svih grebatora mi je vishe preko glave!
Svi od nas ochekujete neshto, a jako mali broj neshto vraca za uzvrat!
Jedino shto mi za uzvrat trazimo je poshtovanje pravilnika, a vi jok...
Pa, shta onda ochekujesh?
Neku poslasticu?
Ae se ti lepo umij, da se malo osvestish, pa se ona javi!
Star 19.11.2007, 07:07   #39
blatusan
Suludi Moderator

blatusan's Avatar

Registrovan/a dana: 08.12.2005
Mjesto: Stuttgart
Godina: 37
Downloads: 631
Uploads: 13
Zahvalili mu 12 puta u 10 Postova
Instrumenti: Korg pa2x, Korg Pa4x, Korg triton classic ( sa moss )
Interesi: Muzika, Fudbal,Zene,Pive
blatusan ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
blatusan pošalji poruku preko MSN messengera blatusan pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

Jebiga narode ovo je sranje! I ja sam prije beljae pravio po ovom forumu al vec duugo ne! Fazon je sto se ovdije sve skoro shvata neozbiljno i sto kaze Nedim u vecini postova " Nas temperament ponos i onaj kapric, nedaju da nesto priznamo(dali je neko bolji)" Ovdije se mnogi ljudi sjebase bukvalno da ovo radi ko svicarski sat, al nezahvlanost dolazi i ocekiva se jos vise! Sto gazda kaze " nemogu ja 24 visit na forumu i cekat kad ce neko neku zelju imat" Ali nije on brate jedini, ovdije nas ili vas ima toliko koji su spremni pomoc i jedan od drugog u pojedinim oblastima vise znanja imaju. Hvala gazdi za ovaj sajt sto ga uopste ima! A iskreno receno, kolko je nas ikad pomislilo na odrzavaoce ovog foruma i kako sta?? Udovoljava nam se brate sa svake strane! Pocevsi od mene, ja sam klovan na ovoj stranici i kad kad uletim sa kojom pametnoj sto se tice korg pa. Imamo od igle do rakete! De narode molim vas ja licno! MALO ZAHVALNOSTI, POSTOVANJA, REDA, KULTURE, SLOZNOSTI, I BEZ EGOIZMA! MOLIM VAS!
Pozdrav,Alen!
blatusan je offline   Reply With Quote
Star 19.11.2007, 09:47   #40
Alix
Stvarno kod kuće

Alix's Avatar

Registrovan/a dana: 14.02.2006
Mjesto: Ispod Kestena
Downloads: 363
Zahvalili mu 19 puta u 17 Postova
Instrumenti: Žene
Interesi: Kompjuteri,RC sistemi,Videonadzor
Alix ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Alix pošalji poruku preko Skype™ messengera
Standard

**Alene**-Koji tebe đavo digo da u 6 sati pišeš post...

Da spomenem svoje mišljenje pa makar koga uvrjedio...

Mnogi ljudi su mi na MSN-ju pisali o legendarnom postu Neleta,koji je s tim pisanjem guto živce mnogih,i trošio space na sajtu...Pa sad što je najavio s tim semplovima,pa svaka strana piše konto,pa pišu linkovi,pa svi primerci,pa duvački instrumenti,pa javite se na msn,pa sad sam gore,pa primerci ovaki,onaki...Tu se već pokazala nepristranost moderatora jer to se je trebalo opozoriti i automatski brisati...Al dobro neću da nastavljam...Ako je neko dobar muzičar,svaka mu čast ali zbog toga ne moraju ljudi sad da gube živce i da čitaju gluposti.Nele ovo sigurno čita i ne želim da ga vređam,poštujem ga ali brate ljudima je to dokipilo sa sviju strana...Drugo,zašto neko mora da ima drugi NICK kako bi mogo da kritikuje?Lično ako sam imo šta da kažem javno sam napiso,iako sam se par puta zakačio sa Nedimom i Tranzitom...Ali poslije svega oni su moje kolege muzičari iako nismo baš neki veliki prijatelji---poštujem ih i tako neka ostane...To da se neko pravda---zašto sam banovan,pa nisam ja ovo,pa nisam ja ono...Pa ljudi mislite da je fazon Vaxteru ili drugima da ljude odbacivaju i djele banane?Pa nama je drago da ko novi dođe ali brate mili---Nikome se ne da pročitati pravila,i nemorate ih,ali bar kod sebe u glavi se zna šta se javno može a šta ne može...Treba imati malo obraza i poštovanja...I još nešto...Jedan predlog za Moderatore...Kad se vidi da se sa istog IP-ja pojavljiva više nickova (Šumadinac,itd,itd...) treba absolutni ban...Ko nema m*da da piše lično i javno sa svojim nickom,nek se ne krije iza slova...Pozdrav!
Ljudi uživajte u životu i ne vodite brigu koliko je ko sposoban i kakav je muzičar...jednog dana ćete shvatiti da je ZDRAVLJE čovjeku na prvom mjestu...Budimo svi drugari jedan drugom na ovom forumu...
Alix je offline   Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Oznake
dajet, malo, moderatori, reda, uvedite

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 01:31

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije