|
![]() |
#51 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
jedna ispravka kada ucitavas resources ides na MEDIA pa UTILLITY pa FULL RESOURCE RESTORE pa biras fajl i EXECUTE e to je to sad je sve ok malo se ceka da zavrsi jedno 5 min al ti je onda klavijatura fabricki podesena
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! Promijenjeno od tesla (08.11.2007 u 13:43 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Vredan član društva
|
![]()
Hvala tesla za odgovor,HVALA svima pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Početnik forumacije!
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Saobracajni Inspektor
|
![]() Citat:
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Bravo Kolega Tesla On Je Za Kratko Vreme Savladao Pa800 Do Koske
Svaka Cast A Jos I Pomaze Pozdrav
![]() |
#56 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Pa Gabriel za da imas pravi DRUM KIT to moze jedino tako i NIKAKO drugacije.
A ako hoces imati neku GLUPU KMP/BOJU sa bubnjevima onda ako imas KMP samo njega povuces. O tome ovdje je pisano citave knjige sta i kako.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Vredan član društva
|
![]()
evo mene opet,pravim neke ritmove na pa 800 i sad bih volio da usnimim akord varijaciju npr.kad stisnem sedmicu da mi svira nesto drugo,eh sad postojil mogucnost da izkopiram bubanj u tu drugu varijaciju da nemoram ponovo programirat sve izpocetka recimo u varijaciji hocu samo da mi bas svira malo drugaciju liniju,i jos nesto,kako mogu da ubacim u zavrsen ritam bas kick po zelji a da mi ostalo ostane.pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 06.11.2007
Downloads: 35
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Kako da ucitane semplove i multisemplove sacuvam negdje
u user i da sviram sa njima!!! Znam da to vec negdje ima objasnjeno ali ako nekog ne mrzi neka mi napise par recenica. Hvala unaprijed!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
800, kolege, korg, pitanje, sve |
|
|