|
|
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#4 |
Godfather
|
![]()
Nele, nemoj me josh dodatno nervirati pishuci pod tim nickom Mance1 !!!
Zar me smatrash za morona, misleci da si me prevario sakrivanjem iza drugih nickova, kao shto je npr. i krle_7. Uvek svi pishete sa iste IP adrese, a i jednako loshe pravite rechenichne sklopove! Tebi smo dozvoljavali mnooogo vishe nego drugima! Prevashodno da reklamirash svoj posao preko ovog sajta! Lepo te i ljudski zamolim da uradish neke stvari, ti necesh! I to ti dozvolimo, a tebi ni to nije dosta! Ne znam shta ti je dosta? Hocesh da ti poklonimo sajt, ili shta? Dovoljno ste me svi vi vec napizdeli, i stvarno vishe ni sam ne znam shta da radim! Sachekacu kresu, Mikije i Adrijana, pa da vidimo zajedno! Ne zelim da sam izigravam i sudiju i porotu, poshto vas ima vishe! Uz to, ova put si se ti poneo mnogo neljudskije od dotichnog tranzita, koji je naravno u svakoj chorbi mirodjija! Nemoj da se IKO od vas prevario da moze lako da se sakrije, i da se ne sazna ko je! I nemojte me vishe bez preke potrebe nervirati!!! Oni kojima se ovde ne svidja, neka ne dolaze! Ako ne zelite da poshtujete propise, uklonicemo vas silom, i to je jednostavno to! Vec 15-ak ljudi je na sopstvenoj kozi osetilo ban zbog neposhtovanja najnebitnijih pravila. Za vece prekrshaje slede vece kazne! Za ono od sinoc moram da se dogovorim sa ostatkom team-a, jer ovo nije odluka koju treba da donese jedan chovek. Ovako neshto ipak zahteva malo objektivnije razmatranje! Toliko od mog gubljenja vremena na ove gluposti! EDIT: Uz sve ovo si prekrshio pravilo, i postavio temu na pogreshno mesto! Nishta chudno za tebe... Premeshteno u Komentare i pitanja.
I'm gonna make him an offer he can't refuse. Promijenjeno od kreso (16.11.2007 u 15:43 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
dajet, malo, moderatori, reda, uvedite |
|
|