|
|
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#291 |
Odomaćeni član
|
![]()
@zeljko
ahhaahah i meni zna tako bit, ali ja to sve kopiram sto napisem, refresh-am, post reply i paste i gotova stvar ![]()
#292 |
Godfather
|
![]()
Izloguj se sa foruma, izbriši kolačiće, pa se uloguj preko portala i rešen problem.
Bitna stvar, čekirajte da Vas forum zapamti.
#293 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
heehhe pa i ja sam prosli put tako kopirao pa se ponovo logovao ali ovaj put sam zaboravio a napisao roman,pa mi bi malo krivo ali nema veze ako tako treba i ja sam za,jer sigurno ima neki razlog zasto je sad tako nastimano da se za krace vrijeme ako neko nije aktivan izbaci i mora ponovo logovat...Znaci prvo pisat poslije kopirat i ako me je izbacilo..opet login i ubacim ono sto sam kopirao
![]() ![]() @Vaxter a sta je kolacic ? ![]() Promijenjeno od zeljko (18.12.2011 u 13:01 sati) |
![]() |
![]() |
#294 |
Godfather
|
![]()
Cookie koji pamti browser.
Probaj prvo da se samo izloguješ sa foruma, i uloguješ preko portala. Idi na http://www.yu-midi.org/login.php , ali tek nakon što se izloguješ.
#295 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
nema sanse da pristipim forumu sa tapatalk-om preko 3G interneta na telefonu...samo preko wifi...a u operi mini se jedva vuce...neke strane i ne zeli da otvori...jel ima jos neko tih problema?
Postovano sa mobilnog uređaja |
![]() |
![]() |
#296 |
Godfather
|
![]()
Biće da te ili zafrkava telefon nešto, ili da te operater ograničava.
Sve radi ispravno, bar kod mene, i na Androidu i na iPhone-u.
#297 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 05.10.2007
Downloads: 900
Uploads: 10
Rekao HVALA: 42
Zahvalili mu 156 puta u 139 Postova
Instrumenti: Korg Pa4x 76
![]() |
![]()
ne znam,moguce,ali drugim forumima pristupam preko tapatalk-a bez problema,samo ne mogu ovom forumu pa mi zato nelogicno...inace android galaxy S je u pitanju.
Postovano sa mobilnog uređaja |
![]() |
![]() |
#298 |
Godfather
|
![]()
Čudno...
Možeš li mi poslati na pm spoljn IP telefona, kada si preko 3G, da proverim da nisi negde blokiran na serveru? Ako nisi, onda je zasigutno ono što sam već rekao u pitanju.
#299 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 10.02.2008
Downloads: 2050
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 19 puta u 18 Postova
![]() |
![]()
O ovome sto cu ja sada reci,nece biti reci o smetnji vec o sugestiji.Ako je naravno moguce,prilikom postavljanja materijala da se unapred postavi detaljan sadrzaj i tako izbegne nepotrebni download. Cinjenica je da ima dosta dupliranog materijala, pa se samo zauzima i vreme i prostor na sajtu.Ovako ce se vrlo lako videti o cemu se radi i nece biti bespotrebnog downloada.Da budem i ja malo samokritican jer sam puno materijala nakupio iako sam mozda to vec imao.Nadam se da me razumete.
|
![]() |
![]() |
#300 |
Godfather
|
![]()
Favoriti |
|
|