|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#91 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Pocelo vredjanje polako...naucio sam puno na ovaj topic...svirati,
hocetel sad da vam odsviram Sumadinski da vidite ko Ubija?
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
#92 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
vidi miki veruj mi da mi je pun k.... tih prepucavanja kao nije sija nego vrat a iza toga se krije nesto sasvim sesto ne samo ovde nego svagde i uvek smo mi te UBICE i uvek se nesto izvlaci iz konteksta i imputira. verovatno cu da dobijem neki ban ili nesto sl ali bre ljudi dokle vise a
4 tranzit nisam ja za tebe nikakav decko a sad ako je rec o muzici onda o muzici i pricaj a ko je zalutao neznam nisam bas siguran
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
#93 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Momak ajde odspavaj, smiri se, procitaj jos jednom fino i pazljivo sve postove pa onda procitaj sta si ti napisao i sigurno ces zakljuciti da si ti jedini koji je u ovo sve upleo nekakvu naciju. Ako ne razumijes dobro jezik kojim govoris, to je vec ozbiljan problem. Zalutao si skroz na skroz.
|
![]() |
![]() |
#94 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
muzika batke zar ne prepoznajes to je novi stil
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
#96 |
Vredan član društva
|
![]()
Ljudi,sada svako neka legne na svoju lepsu polovinu i neka tamo iskali svoj bes,
ko nema nasta da legne neka ispusi jednu, pojede nesto i sutra svi cemo misliti pozitivno.... |
![]() |
![]() |
#97 |
Banovan!
![]() |
![]()
Da li je muzika i ovo: "deca ubijaju na mestu" ? Ja samo pratim zargon koji koriste Nele i mikikg.
|
![]() |
![]() |
#98 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Pa jeste vi normalni ljudi il trazite budale, zar ste svi balkanci ludi? Gde vi
vidite da Tranzit spominje politiku? Zar Legja znaci samo Arkanova Legija ili Crna Legija il moze biti Legija Muzicara? A sta ako je on sa LEGIJOM mislio na nas bas ovde podeleni na 2 il 3 grupe, jedni brane Neleta drugi mene treci Tranzita? Zar svaka Legija moze da podseti na Arkana i na Crnu Legiju? Imatel vi pojma uopste o cemu pricate il uopste ikakvu inteligenciju? Vreme je da se bezi i odavde, nije ovo nivo nekoliko nas, samo konacno mi doslo da se pitam u glavu zar stvarno nemam sta bolje raditi od zivota nego ovde samo bez veze. Od legije Muzicara napravise Arkanove Legije Ubice. Bog vam Pomogo!
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
#99 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
nemoj te ovde pisat neke kao slucane reci
a u stvari se asocira na legiju i na ubijanje ovde je muzika u pitanju zato vas molim smiri svoje strasti |
![]() |
![]() |
#100 | |
Banovan!
![]() |
![]() Citat:
A to je u pitanju, uh jebo te ni na kraj pameti mi nije. Oni nisu normalni, nemam rijeci, bolesno, mnogo bolesno. |
|
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
dijete, kako, pogledajte, svira |
|
|