|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#61 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Opet ne razumijes, VIDEO snimak, momak, video snimak je bitan. I opet ti ponavljam nema sumnje da Nele to svira odlicno ama mali ima 12 godina i to sto radi radi kako valja te je i postavio taj snimak pa nece valjda Nele da pobjegne sa svim svojim iskustvom.
Promijenjeno od tranzit (15.11.2007 u 21:03 sati) |
![]() |
![]() |
#62 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Ljudi Posto Nesmem Vise Da Vas Zovem Muzicari
Posto Ste Vi Ovde Komisija Izgleda Slusajte Sve Sto Sam Reko Do Toga Stojim I Ponavljam Mali Je Talenat Ali Daleko Od Najviseg Nivoa Nemoj Da Udju Ljudi Sa Strane Muzicari Pa Dase Smeju Sta Se Pise Ovde Trantit Druze Nemoj Pogresno Dame Svatis Ali Ako Imas Nesto Protiv Mene Reci Ko Coveku A Ne Stalno Tu Neke Kontre Mislim Da Nije U Redu Ako Zelis Imas Msn Pa Da Raspravimo Ovde Nije Ni Vreme Ni Mesto Pozdrav Za Sve Samo Vi Slusajte Ove Ovde I Bice Vam Lepo Od Danas Stvarno Necu Vise Komenrarisati Ovaj Post Jer Je Ispod Nivoa Avi Kako Zelite Pozdrav
#63 |
Banovan!
![]() |
![]()
Odakle ti to da imam nesto protiv tebe ? Samo mi se jednostavno ne dopada to sto si kritikovao momka od 12 godina koji je pokazao ne samo da ima talenta nego i da je na prilicno visokom tehnickom nivou bar za svou starost i to na instrumentu koji nije bas napravljen za ovakvu svirku. A to pozivanje muzicara koji ce se popisati od smijeha kad ovo vide, to ti tek nije trebalo. Po tome ispadose ovi ljudi ovdje smijesni ili sta...
|
![]() |
![]() |
#64 | |
Vredan član društva
|
![]() Citat:
Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
#65 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
koliko sam propratio post Nele nije komentarisao klinca nego Nedimov komentar koji definitivno nije na mestu i svako iole pismen ako procita ovu temu od pocetka shvatice kako stoje stvari
4tranzit malo procunjaj po forumu pa mozes videti i primere (neletove) kako se svira a mozda nesto i naucis
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
#66 |
Vredan član društva
|
![]()
U potpunosti se slazem sa NELE 1.pozdrav
|
![]() |
![]() |
#67 | |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]() Citat:
A STA NEGATIVNA JA SAM REKO DAJE MALI TALENAT ALI DAMU PRSTORED NIJE U REDU I NIJE ON KRIV TOME VEC UCITELJ AKO SI MUZICAR SAM ZNAS DA SE NIGDE NESVIRA JEDAN STIL SUMADIJA I VLASKI NEGO IMAS MNOGO VRSTA VLASKI RUMUNSKI BUGARSKI MAKEDONSKI CIGANIJA DZEZ EVER GRIN MA SVE ETO NATEROSIME DA PISEM OPET
![]() |
#68 | |
Banovan!
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
#69 | |
Saobracajni Inspektor
|
![]() Citat:
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
|
![]() |
![]() |
#70 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 04.12.2005
Downloads: 6359
Uploads: 0
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
sta se deshava aman ljudi,profesor Nele rekao sta mali treba da ispravlja i to je to..i bolje mali da poslusha Neleta i da ispravi stvari,nego da slusha hvalospeve i da ode u visine sa kojih ce brzo da padne...A sto se tice Neletovog umeca,to nemoj niko da sumnja,svirali smo i prosle i ove godine zajedno kad je dolazio u Srbiju,ruka brza kao metak ,a prst sladak ko shecer..i sve to i ritmicki i harmonski veoma precizno..MAJSTORSKI!!!!!!!!!!!!!!Sve ovo pisem dobronamerno!
Pozdrav svima |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
dijete, kako, pogledajte, svira |
|
|