|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 20.08.2011
Mjesto: Niš
Godina: 41
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 50 puta u 38 Postova
Instrumenti: Fender Classic Player 60's strat
![]() |
![]()
----------------------Gm6-Gm
Jos samo jedan cekam dan A7sus4-A7------Dm-- i tada napusticu svijet --------------Gm-------- i na taj put ja krecem sam A7sus4-A7-------Dm-- a tebe nosim kao grijeh ------------------Gm Ja nisam mog'o biti tu Asus4-A7----B-------- kad bacala si taj buket Dm-----------Gm veo i bijelu haljinu A------------Dm---- da vidim ubilo bi me -----D7--------Gm--- I nije lako biti s tobom C7---------------Fmaj7 pa bez tebe ostati Dm-----------Gm---- i nije lako reci zbogom A7sus4---A7-------Dm pa poslije toga zivjeti -----D7--------Gm--- I nije lako biti s tobom C7---------------Fmaj7 pa bez tebe ostati Bmaj7-----------Gm---- i nije lako reci zbogom A7sus4---A7-------Dm pa poslije toga zivjeti D7------------------- Na dnu je rijeke prsten -----------------Gm sto htjedoh da ti dam ---C--------------- na dnu je moje duse -----C7-----------Fmaj7 onaj dan kad ostah sam Gm----------------- Ja sam trag u snijegu --------------A7 sto ceka proljece ---------------------- sa prvim zrakom sunca -------------Dm mene nestat ce
Sledeći član vam se zahvalio spothead za ovaj koristan post: | AmerK (19.01.2012) |
Favoriti |
|
|