|
|
Produkcija i postprodukcija Snimanje, obrada, miksanje i masterovanje zvuka |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#4 |
Banovan!
|
![]()
Neznam nista o semplovanju.
Ali sto se tice harmonike tu ti mozda mogu nesto reci. Ja imam Guerrini Superior 2 staru iz 70 tih godina. Tad su bile najbolje. Ali Scandali Super VI je odlicna harmonika. U stvari: Settimio Soprani Artist VI i Scandalli Super VI su najbolje iz doba kad su se Scandalli i S.Soprani i jos jedan treci proizvodjac udruzili (zbog slabe potraznje za harmonikama na trzistu) u vrijeme pocetka Rock'n Rola (50tih-60tih) i tad su i napravljene najkvalitetnije harmonike. Guerrini je pocetkom 70tih napravio Superior2 PRESIDENT i Superior 2 kao odgovor (konkurentski odgovor) na te modele. Prema tome Scandalli Super VI i Guerrini Superior 2 su veoma slicne harmonike. Ja bih ti savjetovao da sviras i jednu i drugu i vidi koja ti bolje zvuci ili napravi kombinaciju (pa da cujemo) Ako je Organ bolji u Scandalliju onda uzmi taj ili clarinet u Guerriniju itd. MIslim da uopste nije vazno ako iskombinujes jedan dobar set od ove dvije harmonike. Ni sa jednom neces pogrijesiti sto se tice izbora harmonike. To je stvar ukusa a bogami mozda najvise kako koji register koristis. Pozdrav i sretan rad. EDO ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Eddin za ovaj koristan post: | mario-27 (14.01.2012) |
Favoriti |
|
|