|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
pozz svima...imam neki set od pa800 i ima neke ok gitare u njemu,multisemplovi naravno...hteo te gitarte da ucitam u pa1x...mislio sam da je dovoljno da imam os 3.01 na pa1x,i da ce to ici lagano...ali nece...jutros sam instalirao os 3.01 i pokusao da ucitam iz tig seta za pa800 ,multisempl gitaru na pa1x,ali mi izbacuje-"this is not a PA file" gde je problem?? moze li ovo uopste na ovaj nacin da se uradi?? ako ne moze ovako kako onda prebaciti ove multisemplove iz pa800 u pa1x???? hvala i pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
Drugar mislim da ima 100 tema gde se o tome vodila diskusija, ne može tek tako da se ubaci, moraš da učitaš taj se u pa800 pa da izvlačiš (eksportuješ) multisempl po multisempl.
Jedino može ako je rađeno na pa800 koji ima niži O.S. od 1.5, sve posle toga će da izbacuje takvu poruku. Nađi neki pa800 ovako teško da ćeš da odradiš. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
auuuu,izvinjavam se za dupliranje teme....drug nemam kraj sebe,niti u blizini pa800,maler....drugacije nece moci ovo da se uradi??? e a ja se bas ponadao....hvala i pozzz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Mozes mi poslati taj set, posto imam obe klavijature, pa cu ti eksportovati te semplove.
![]() |
Favoriti |
|
|