|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#2 |
Švaler Veteran
Registrovan/a dana: 23.07.2007
Mjesto: u blizini
Godina: 57
Downloads: 614
Uploads: 26
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 77 puta u 71 Postova
Instrumenti: Korg PA 500, Korg TR-61
Interesi: muzika, rad na PC
![]() |
![]()
Evo prijatelju....jedino su malo akordi razbucani...ali čut češ i sam koji akord ide gdje...
Tako ti je mala moja kad ljubi bosanac - Bijelo dugme AEA Jesi l mala ljubila do sada AEA Jesi jesi al Bosanca nisi D Lijepo cu se ocesljati dotjerati opeglati A (AAA,CC,AAA,DFF#) X2 Mirisat cu kao ruza voljet ces me ti to znam D Kupicu ti nanulice od bisera ogrlice A (AAA,CC,AAA,DFF#) X2 I kolace i bombone za poljubac sve cu da ti dam E I na kraju kad ti kazem volim te D Ne vjeruj mi lazem te A (AAA,CC,AAA,DFF#) X2 Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac Obecacu prevaricu doleticu poludicu Ljubicu te necu stati dok ne kazes glasno ti si moj Opicu se napicu se s jaranima potuc cu se Zbog tebe cu glavu gubit al cu biti tvoj bicu tvoj I na kraju kad ti kazem volim te Ne vjeruj mi lazem te Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac D Hej stani G F E D Hej stani lane moje X2 E Hej stani (AAA,CC,AAA,DFF#) X2 Obecacu prevaricu doleticu poludicu Ljubicu te necu stati dok ne kazes glasno ti si moj Opicu se napicu se s jaranima potuc cu se Zbog tebe cu glavu gubit al cu biti tvoj bicu tvoj I na kraju kad ti kazem volim te Ne vjeruj mi lazem te Tako ti je mala moja kad ljubi Bosanac (AAA,CC,AAA,DFF#) X2 |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio svirko za ovaj koristan post: | Dell (11.01.2012) |
Favoriti |
|
|