|
|
Komentari i Pitanja Ovde možete postovati Vaše komentare, sugestije i pitanja vezana za ovu stranicu. |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
kako god da okrenes ne valja....
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 10.05.2011
Mjesto: Sarajevo,BiH
Downloads: 83
Uploads: 3
Rekao HVALA: 30
Zahvalili mu 8 puta u 8 Postova
Instrumenti: Korg Pa800
![]() |
![]()
svaka čast Vaxter za ovo
![]() tu smo da se pomažemo,a ne da iskorištavamo sajt ![]() p.s. i zbog čega mi je ova " titula " početnik forumacije promijenjena u provokativnu registrovani skidači ???!! iznenađen sam,ako ste mislili da sam ovdje da iskorištavam sajt onda stvarno nemam riječi...
Promijenjeno od aamerrrr (10.01.2012 u 15:30 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Evo da i ja onda nesto kazem...Vaxter svaka cast tako treba...Ja dok sam bio clan na jednom sajtu gdje postavljaju matrice i to sve smece skoro od muzike,jer se ljudi koriste svime...prave od midija,malo preprave u programima..sempluju itd i postavljaju...A nacuo sam od admina koji je tamo da je jedan clan bio postavio i jednu matricu sa ovog foruma yu.midi valjda skinuo sto clanovi postavljaju snimke u demo sekciju...da li sa youtube ili cak sa shared 4 jer se lako moze downlodowat...Zato preporucujem svakom clanu sa yumidi kad snimi demo da usnimi i vocal ili da ne snima do kraja snimak tj matricu.
jos se svadjaju tamo ko sta postavi i koliko a sve tudje..tako da ja licno vise ne idem na te sajtove i svatio sam da od toga nema nista,a i ne zaradjujem matricama niti mi trebaju kao sto to nekima treba...Zaradjuju po kafanama tudjom mukom...Prema tome razumijem Vaxtera potpuno i podrzavam...Pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.10.2010
Mjesto: Slavonac
Downloads: 721
Uploads: 17
Rekao HVALA: 15
Zahvalili mu 23 puta u 23 Postova
Instrumenti: Korg Pa 900 & Korg le
![]() |
![]()
Vaxteru potpuno si u pravu sa ovim sankcijama. Kod nas je pun oglasnik setova sa ovoga "našeg" foruma. Netko se dosjetio da može i koji euro zaradit na tuđoj muci.
Ako se smijem nadovezati na komentar od kolege "aamerrrr-a" ![]() -----tu smo da se pomažemo,a ne da iskorištavamo sajt ![]() p.s. i zbog čega mi je ova " titula " početnik forumacije promijenjena u provokativnu registrovani skidači ???!! iznenađen sam,ako ste mislili da sam ovdje da iskorištavam sajt onda stvarno nemam riječi... Pa nabio si postove u par dana,raspitivao se o svim klavijaturama , kao za kolege. Koda imaš svoj elektronički servis ![]() Pozdrav i toliko od mene pa kud puklo da puklo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 14.02.2011
Mjesto: Niš
Downloads: 113
Uploads: 0
Rekao HVALA: 24
Zahvalili mu 13 puta u 12 Postova
Instrumenti: Pa50sd
![]() |
![]()
i ja da kazem par reci valja se
![]() ![]()
![]() |
#7 |
Odomaćeni član
|
![]()
Opet onaj stari dobri yu-midi,tako treba...Samo bez nepotrebnih tenzija.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|