|
![]() |
#10 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 06.09.2011
Mjesto: Subotica (Bajmok)
Downloads: 0
Uploads: 5
Rekao HVALA: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: Gem -wk2
![]() |
![]()
Kako je Slovenija ušla u EU?
- ? - Primili su je kao austrijski parking Dodato: Učiteljica prvom razredu da zadatak, ko će se sjetiti imena stvari koje završavaju sa 'tor', a koje nešto jedu. Marko kaže: - Aligator. - Bravo Marko to je teška riječ. Zdenko kaže: - Predator. - Odlično Zdenko. Perica kaže: - Vibrator! Kad se malo sabrala, učiteljica ozbiljnim glasom kaže: - Mislim da to ne možemo uzeti u obzir, jer on ništa ne jede. - Pa ne znam, moja mama ima jedan i kaže da jede baterije kao da su badava. Dodato: Mujo dobio na lutriji milijun KM-a. Od sreće ne zna što će. Dođe kući i odmah zove Fatu: – Fato, dođi brzo da vidiš naših milijun maraka. Fata dođe, pogleda u torbu punu novaca, ne vjeruje očima, srce joj otkaže i složi se na pod. Mujo će na to: – Kad te krene... krene te bome! Dodato: Mujo sjedi samo u gaćama za stolom i čita novine, kad dojuri Fata i reče mu: "Mujo, brzo se obuci, komšinica dolazi na kavu i nije lijepo da vidi te tvoje stare kosti." Mujo: "Pa šta, nek vidi kako mi loše kuhaš pa sam tako mršav." Fata mu ne ostade dužna: "Onda skini i gaće pa neka se pita zašto ti uopće kuham!" ![]() Promijenjeno od lazic (07.01.2012 u 15:05 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
smesno, vicevi, zajebancija |
|
|