|
|
![]() |
#1 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Znam druze da je malo zeznuto to sa snimanjem,i ja se svaki put iznerviram oko toga i nikad zadovoljan,samo kazem da je steta da takva muzika ne bude snimljena i da to zvuci kao na pravom CD-u...Da imas intsliran cubase mogao bih ti i ja ponesto pomoc oko snimaka i podesavanja koliko znam,a ima puno toga sto i ja ne znam ali bogami sam sve bolji i bolji sto se zvuka tice
![]() ![]() Promijenjeno od zeljko (05.01.2012 u 14:03 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Kao kod kuće
Registrovan/a dana: 25.12.2008
Mjesto: SONTA-APATIN
Godina: 58
Downloads: 1135
Uploads: 35
Rekao HVALA: 290
Zahvalili mu 97 puta u 92 Postova
Instrumenti: Paolo Soprani super paoloIII,Tyros3
Interesi: HOBI PRESAO U POSAO...Pecanje...
![]() |
![]()
Evo prijatelju moj,izgleda da sam uspio podesiti ulazni signal na lap-topu,i mislim da je sada bolje.
Evo jednog primera,kritike uvek dobrodosle kako bi se popravilo ono sto ne valja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
![]() |
![]()
Pa bolje je malo sto se snimka tice..Probaj na izlazni kanal u programu koji koristis tamo na mikseru gdje pise out koji je za kompletan miks i trake da pojacas na normalu kako treba ali ne da ide u peak i ubaci na taj kanal neki maximizer plugin i polako jos dodajes s njime i gledas da ne ide u ceveno...To podize jos snimak i kvalitet i ja tako radim e sad da li je ispravno ne znam tacno heheh...Sto se tice svirke i pjevanja lafcina si nema dalje svaka cast..svidja mi se nacin na koji radis i kako pjevas i imas svoj stil to je najbitnije..Pozdrav druze moj i sve najbolje
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio zeljko za ovaj koristan post: | VUNIMRAV (23.02.2012) |
![]() |
Favoriti |
|
|