|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.09.2011
Mjesto: Ćuprija
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 18
Zahvalili mu 21 puta u 16 Postova
Instrumenti: gitara
Interesi: muzika i sport
![]() |
![]()
Dugo pokušavam da skinem ovu pesmu, ali mi baš nešto ne ide. Ako neko može da je skine, hvala unapred.
Ljuba Aličić - Pada prvi sneg Hladno je, moja tugo, Hladno je u srcu mom. Htelo bi opet da ljubi, Osećam dušom svom. Ref. (2x) Tebe neko miluje, pada prvi sneg. Jednu ljubav davnu pokrio je led. Sa čašom ležim u mraku, Tu smo se jednom ljubili. Za druge ostaće tajna Da smo se nekad voleli. Ref. (2x) U snove dolaziš, tugo, A nisi još odavno tu. Kako ću vreme da vratim I moju ljubav svu? Ref. (2x) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 20.08.2011
Mjesto: Niš
Godina: 41
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 50 puta u 38 Postova
Instrumenti: Fender Classic Player 60's strat
![]() |
![]()
F-C#dim-Dm-Am-Dm-B-E-Am x2
Am----Am/G---D/F#--F-5 Hladno je, moja tugo, Dm------D#dim-E---- Hladno je u srcu mom. Am-----Am/G--D/F#-F-5 Htelo bi opet da ljubi, Dm-----D#dim-E-----A7 Osećam dušom svom. Ref. (2x) Dm------------------------Am-- Tebe neko miluje, pada prvi sneg. Dm----------B-----E-------Am-A/C#-(drugi put F-Dm-Am) Jednu ljubav davnu pokrio je led. Sa čašom ležim u mraku, Tu smo se jednom ljubili. Za druge ostaće tajna Da smo se nekad voleli. Ref. (2x) U snove dolaziš, tugo, A nisi još odavno tu. Kako ću vreme da vratim I moju ljubav svu? Ref. (2x)
Sledeći član vam se zahvalio spothead za ovaj koristan post: | Johnny035 (23.12.2011) |
![]() |
#3 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 05.03.2011
Downloads: 121
Zahvalili mu 37 puta u 27 Postova
![]() |
![]()
Što traži onaj C#dim u uvodu
kad imamo lipi A7. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 20.08.2011
Mjesto: Niš
Godina: 41
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 50 puta u 38 Postova
Instrumenti: Fender Classic Player 60's strat
![]() |
![]()
A7 je, greska...
![]() |
#5 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 05.03.2011
Downloads: 121
Zahvalili mu 37 puta u 27 Postova
![]() |
![]()
A poslušaj kako ovo lipo zvuči.
F.............A7.....Dm.........Am Tebe neko miluje pada prvi snijeg Dodato: Za tebe je greška jer nisi dobro posluša... To ne može promaći starom liscu.... Dodato: Nemoj dozvolit sebi da te mi Dalmatinci ispravljamo jer mi bi tribali samo klape ispravljat. Promijenjeno od Gion (23.12.2011 u 18:34 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.09.2011
Mjesto: Ćuprija
Zahvalili mu 21 puta u 16 Postova
Instrumenti: gitara
Interesi: muzika i sport
![]() |
![]()
Dalmatinac protiv Nišlije. K'o bi rekao da i Dalmatinci dobro poznaju narodnjake. Ovo ispade južnjački derbi, kao nekad Radnički - Hajduk.
![]() Šalu na stranu, meni u refrenu, a istovremeno i u uvodu lepše zvuči A7 nego C#dim. Čak sam mislio da i umesto ovog D#dim u strofi može da bude i H7, ali ipak mislim da je spothead u pravu i da bi trebalo D#dim. Sve u svemu, hvala obojici. |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|