|
![]() |
#10 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 01.02.2008
Downloads: 275
Uploads: 0
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Vrlo ružna žena ulazi u dučan sa svoja dva sina. Jedan od kupaca ju upita:
- Jesu'l to blizanci? Iznenađena žena odgovara: - Ne, nisu. Mali ima tri, a stariji deset godina. A zašto pitate? - Nema neki razlog, samo nisam mogao vjerovati da vas je netko kresn'o dvaput! Sin dolazi iz grada i kaze svom ocu: Tata,tata,doziveo sam svoje prvo seksualno iskustvo! To sine, sedi i ispricaj mi kako je bilo..... Tata, ne mogu da sednem... Došao Švabo poslije Drugog svjetskog rata u Bosnu da nađe pokojnog oca i naiđe na Hasu pa ga upita: - Znate li možda gdje je pokopan Hans Kruger iz SS divizije? Dobro bih platio za ovakvu informaciju, samo kad bih oca mogao pokopati u domovini. - Ne znam jarane, ovdje ti je ginulo i hajvana i insana. Ko će to znati. Sluša to iz svoje avlije Mujo pa pozove Švabu. - Men's čini da ja znam, je'l ono bio plav, visok? - Ja, ja natürlich. Odvede ga tako Mujo do jedne šljive, počne kopati i stvarno, nađe posmrtne ostake. Švabo isplati Muji 10.000 maraka i ode sav sretan, a kad se odmaknu Haso upita Muju: - Šta ti je bolan Mujo, što prodade daidžu, rahmetli Omera. - Ko ga jebe, ionako mu je to bio san. Vazda je govorio: "Da mi se samo dokopat Njemačke!" |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
smesno, vicevi, zajebancija |
|
|