|
|
Saveti za bolju svirku i bolji bakšiš Svi želimo da zvučimo bolje, ni neka crkavica nije na odmet. |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#5 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ben E. King
-Stand by me UB40 -Red,red wine Tom Jones -Sex bomb Dire Straits -Money for nothing Sultans of swings Bon Jovi -It's my life Deep Purple -Solider of fortune Whitesnake -Is this love Survivor -Eye of the tiger Billy Idol -Hot in the city White wedding Scorpions -Send me an angel Wind of change Eric Clapton -Cocain Tears in heaven Imas tako jos dosta dobrih pesama od Beatles-a,Pink Floyd-a,Gunsa i slicno Yu Grupa -Mornar Blok Od zlata jabuka Devojko mala podigni glavu i ostale Prljavo Kazaliste -Kise jesenje Ne zovi mama doktora Marina i ostalo Piloti -Te noci smo se potukli zbog nje Svet je lep kada sanjamo Zaboravljeni i jos ponesto Riblja Corba -Kada padne noc Gde si ovom glupom hotelu Lutka sa naslovne strane Kad hodas Amsterdam Kad sam bio mlad Ljubav ovde vise ne stanuje Avionu slomicu ti krila i naravno Dzej ![]() Film -Srce na cesti -Secam se prvog poljupca Ljubav je zakon Mi nismo sami Masimo Savic -Stranac u noci Pevajmo do zore Bijelo dugme -Ne spavaj mala moja Za esmu Na zadnjem sedistu moga auta Nocas je ko lubenica pun mjesec iznad bosne Lipe cvatu i ostali hitovi uvek odlicno prodju Neki to vole vruce -Teska vremena prijatelju moj Zabranjeno pusenje -Zenica blues Pisonja i zuga Ibro dirka Guzonjin sin Cutura -Voli me Bombaj stampa -Cesto pozelim Van Gogh -Mama Neko te ima nocas I jos mnogo toga,imas jos dosta dobrih izvodjaca koji imaju odlicne hitove tog tipa poput Bajage,Atomskog sklonista,U skripcu,Tifa,Bebek i ostali vrhunski majstori starog domaceg rocka ![]()
Marco Promijenjeno od Marco7 (04.12.2011 u 10:12 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
acekorg |
|
|