|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 20.08.2011
Mjesto: Niš
Godina: 41
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 50 puta u 38 Postova
Instrumenti: Fender Classic Player 60's strat
![]() |
![]()
G#m7---------------F#-
Nigde necu ovde ostajem G#m7--------------------F# svoje kraljevstvo ne prodajem D#m7--------------------Emaj7 Ovde gde ni djavo ne sme doci D#m7---------------------Emaj7 moje carstvo gde su vecne noci G#m7-------------------F# Zasto kucas tu na vrata zla G#m7--------------------F# tu gde odavno zivim samo ja D#m7------------------Emaj7 Ne prizivaj srecu da me krene D#m7-------------Emaj7 otisla je kad i ti od mene Ref: G#m----------C# Al ne diraj zavese ----E---------F#-------G#m kad znas da je ovo tuge kuca -----F#----------- Ovde nema osmeha --------G#m-C# I ostavi ruze te E--------F#------------G#m one venu sa mnom jer si tudja ----C#---------- One placu kad i ja ----------G#m-C# Al ne diraj zavese E-------------F#-------G#m kad znas da je ovo tuge kuca -------F#------------ Tu sve place zbog tebe --------G#m-C# I ostavi ruze te E--------F#------------G#m- one venu sa mnom jer si tudja F#--------D#m----G#m Bele ruze tebi kupljene
Sledeći član vam se zahvalio spothead za ovaj koristan post: | buzuki20 (28.11.2011) |
![]() |
Favoriti |
|
|