Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Slobodna zona > Svaštara

Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto...

Odgovor

Alati tema Display Modes
Star 15.11.2011, 13:15   #11
jurica
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 09.11.2011
Downloads: 72
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
jurica befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Policija reagira ako je vrijednost veća od 150eura, za ovo ispod ih baš ne interesira. Šta se tiće klavijature, ako ti je ne nađu u roku od dva tjedna, iz vlastitih iskustava, možeš u kupovinu nove.
jurica je offline   Reply With Quote
Star 16.11.2011, 02:33   #12
gajo92
Početnik forumacije!

gajo92's Avatar

Registrovan/a dana: 26.04.2011
Downloads: 58
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 2 Postova
gajo92 befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Ja sam kupio vec novu,jer imam posla preko glave i stvarno mi je potrebna,tako da sam je vec vratio u prvobitno stanje,ubacio svoj set...nazalost morao sam i da pozajmim nesto para jer znate vec kakva je situacija...daj boze da je nadjem,nece mi biti problem prodati je jer imam vec par kupaca koji oce da pazare,a naci cu ja lopove kad tad,a onda bolje nek beze,jer ih bog otac nece spasti od mene... Hvala ljudi na podrsci...eto ako neko kojim slucajem naidje na takvu ponudu,prepoznace klavijaturu po tome sto je onako istackana dosta po sredini tj. oko ekrana i kofer je specifican,crne boje ali malo svetlije,oivicen limom i na samim coskovima ima zastita od plastike crne boje,pa ako neko naidje,nek me odma obavesti :/ Unapred zahvalan
Dodato:
Hammers druze dobar savet ,ali da sam ga tad nasao,na tom mestu gde mi je staklo razbio i izvukao klavijaturu,bi ga ZIVOG potkopao,jer ja za moje instrumente oci kopam,kao sto i svi vi predpostavljam cenite,cuvate i odrzavate svoje instrumente...

Promijenjeno od gajo92 (16.11.2011 u 02:36 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi
gajo92 je offline   Reply With Quote
Star 17.11.2011, 16:14   #13
zaggy
Početnik forumacije!

zaggy's Avatar

Registrovan/a dana: 03.11.2011
Mjesto: Varaždin
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg TR, Yamaha PSR 540
zaggy befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Kolega stvarno imaš peh, želim ti svu sreću da pronađeš klavijaturu i da lopov bude tolko kažnjen da mu to više nikad ne padne na pamet...
zaggy je offline   Reply With Quote
Odgovor

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 15:38

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije