|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#11 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 09.11.2011
Downloads: 72
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Policija reagira ako je vrijednost veća od 150eura, za ovo ispod ih baš ne interesira. Šta se tiće klavijature, ako ti je ne nađu u roku od dva tjedna, iz vlastitih iskustava, možeš u kupovinu nove.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 26.04.2011
Downloads: 58
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 3 puta u 2 Postova
![]() |
![]()
Ja sam kupio vec novu,jer imam posla preko glave i stvarno mi je potrebna,tako da sam je vec vratio u prvobitno stanje,ubacio svoj set...nazalost morao sam i da pozajmim nesto para jer znate vec kakva je situacija...daj boze da je nadjem,nece mi biti problem prodati je jer imam vec par kupaca koji oce da pazare,a naci cu ja lopove kad tad,a onda bolje nek beze,jer ih bog otac nece spasti od mene... Hvala ljudi na podrsci...eto ako neko kojim slucajem naidje na takvu ponudu,prepoznace klavijaturu po tome sto je onako istackana dosta po sredini tj. oko ekrana i kofer je specifican,crne boje ali malo svetlije,oivicen limom i na samim coskovima ima zastita od plastike crne boje,pa ako neko naidje,nek me odma obavesti :/ Unapred zahvalan
![]() Dodato: Hammers druze dobar savet ![]() Promijenjeno od gajo92 (16.11.2011 u 02:36 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 03.11.2011
Mjesto: Varaždin
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 4
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg TR, Yamaha PSR 540
![]() |
![]()
Kolega stvarno imaš peh, želim ti svu sreću da pronađeš klavijaturu i da lopov bude tolko kažnjen da mu to više nikad ne padne na pamet...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|