|
|
Mikrofoni Mesto za one koji vole da pevaju ;) |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 03.06.2008
Godina: 35
Downloads: 168
Uploads: 0
Rekao HVALA: 3
Zahvalili mu 7 puta u 6 Postova
Instrumenti: Dallape SuperMaestro
![]() |
![]()
@gogi-japanac da li znas koliko kosta jedna takva letva?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
@gogi-japanac
Veruj mi da je ova Audio-Technica vise nego dovoljna za ozvucavanje harmonike. Mogu da stanem na crtu sa sve i jednom letvom u bilo kom trenutku. E sad, naravno, zavisi dosta i od ozvucenja, a i od onoga ko rukuje sa njom. Neko moze namestiti i Behringer onaj od 1000 dinara da mu radi odlicno, samo kad zna, a nekom dzaba i letve sa Betama 57 kad ne zna. Prednost Audio-Technike: Nema busenja dekle radi kacenja Mnooogo manja i laksa od letve i pre svega, nije budzena, original je. Nemam nista protiv letve, ali nisam njen naklonik, mislim da je buducnost u bezicnim bubicama ![]() @Albin korg SO40 me je izasao 120 eura, PT40 isto toliko, a bubicu sam dobio ispod cene i izasla me je 80e. Pozdrav
www.yu-midi.org - Pravi sajt za prave muzicare! Promijenjeno od skoricnik (16.11.2011 u 09:58 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 05.04.2008
Mjesto: Beograd
Godina: 42
Downloads: 1376
Uploads: 32
Rekao HVALA: 11
Zahvalili mu 19 puta u 18 Postova
Instrumenti: Kawai K1m,Yamaha Montage & Korg Pa4x
Interesi: Brazilian Jiu Jitsu & Xbox 360
![]() |
![]()
@cvele
Kolega je vec imao bazu i prijemnik od Senhaiser-a i naknadno je kupio tri SM-58,pa na kraju kod Djure na povezivanje i sve ostalo. Ne znam cenu ali cu ga pitati i reci vam. Evo link da vidite kako to izgleda:
![]() |
Favoriti |
Oznake |
bežični, harmoniku, mikrofon |
|
|