|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 20.08.2011
Mjesto: Niš
Godina: 41
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 50 puta u 38 Postova
Instrumenti: Fender Classic Player 60's strat
![]() |
![]()
C#m7------Amaj7---G#m7----
Da prošlo je godina i nesto vise, ---C#m7---Amaj7------G#m7---- Ma dobro je kazu sunce posle kise, ---E-----H/D#----------------F#m7sus4-Asus2-H Da ogreje onog sto je bolno patio. ---C#m7-----Amaj7-------G#m7--- Ma ne placem a znas da mi nije lako, ---C#m7---Amaj7------G#m7------ Ma ko je lud da se odrekne tek tako, ----E---H/D#----------------F#m7sus4 Tih ociju, a jos mi se nisi vratio. REF. E-------------------H- Volim te nisam prestala, -------F#m7--------E- iz srca mog nikud ne idi, H-----E-----------H- Vodim se kao nestala, -------F#m7-- ---------C#m7 tu sam ja al me niko ne vidi, A---------H-----------C#m7 Da zasijam kada sunce zadje, A-------------H------A----H-C#m7 Da te spasem kada zlo te snadje. C#m7-----F#m--------- da zasijam da te spasem... C#m7-------Amaj7-----G#m7--- Ti ne boj se ne treba ti dobra vila, --C#m7----Amaj7-------H------- Zaboravljas oduvek sam ja to bila, --E-------H/D#-------------F#m7sus4-A-H A ti si me ceo zivot tugom castio. C#m7-------Amaj7-------G#m7--- Ma neplacem a znas da mi nije lako, ---C#m7----------Amaj7-G#m7---- Ma ko je lud da se odrekne tek tako, ----E------H/D#---------------- Tog osmeha,koji me je upropastio.
Favoriti |
|
|