Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > DEMO > Demo snimci

Demo snimci Pravo mesto da postavite svoj demo...

Alati tema Display Modes
Star 11.11.2011, 04:23   #11
zeljko
Banovan!

Registrovan/a dana: 03.01.2009
Downloads: 561
Uploads: 21
Rekao HVALA: 170
Zahvalili mu 244 puta u 239 Postova
Instrumenti: Harmonika +Korg Pa 600
Interesi: Musika
zeljko befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard

Ma citao sam ja tvoje postove i vidim da dosta znas i mogao sam puno sto sta i da naucim iz njih,pa zato i kazem..Prema takvim clanovima kao sto si ti treba se odnosit sa postovanjem i prihvatit svaku kritiku,jer sigurno nece nikome odmoci,vec moze samo pomoci

Nego druze ne rece nista u vezi kvaliteta snimaka!Bas me zanima kako ti se svidjaju snimci posto u zadnje vrijeme se trudim sto vise mogu i umijem,a i puno sam slusao na youtube u vezi vokala i podesavanja parametara u cubase(Ekvilajzeri,Compresori,Efekti itd)Kupio sam na pijaci i neki studijski mikrofon beringerov B-1 posto je trazio covjek 40 eura...Znam d anije bog zna nesto ali mislim za te pare je ok i za moje potrebe.....Nisam jos snimao njime nista ali imam u planu da sledeci put probam snimat pjevanje sa tim mikrofonom....Ovo do sada sto sam snimio je snimano sa Sennheisser 835 S dinamickim...Po neke snimke sam snimao pustenom muzikom pa se u vokalu cuje i muzika jer se sve vraca u mikrofon,a ovaj zadnji sam snimao koristeci slusalice mada mi je neobicno i nemam osjecaja kad snimam tako dok pjevam heheh...valjda cu naucit i to...Eto druze ako imas volje prokomentarisi malo i oko snimaka kako ti se cini i ´kako je ispao mix bas me zanima..Poozz i hvala jos jednom
zeljko je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 08:38

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije