|
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
Jel u kutiji potpuno drugi drajver(Visokotonac), tj umesto DH2010 neki JBL ili u EV drajveru ubacena druga spulna(dijafragma)??
![]() |
#2 | |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.11.2010
Mjesto: Split
Downloads: 464
Uploads: 0
Rekao HVALA: 9
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]() Citat:
Malo sam trazio po netu pa su mi se tek poceli slagati pojmovi sto je sto ![]() @ IVAN KV hvala na informaciji, sad cu im poslati upit ili ih ujutro nazvati |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ne mozes u drugo kuciste da ubacis EV dijafragmu!
Mislim da moras sebi da nabavis kompletni drajver EV DH2010a ili kao sto je kolega Ivan KV napisao DH3...u sustini potpuno identican drajver(to bi trebao Ivan KV da zna ![]()
![]() |
#4 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Hvala Vam svima, uspio sam pohvatati što je što i što mi u biti treba.
Jos da pitam, spomenuta je mogucnost pokvarene skretnice, u slicaju da je tako, dali se ona moze popravljati ili se mjenja? Dodato: Evo upravo sam otvorio sam zvucnik da vidim sto se nalazi u njemu i vidim da je visokotonac sa sljedecom oznakom: JBL 2418H 772-JBV Zna li netko nesto o ovom visokotoncu, jeli on uopce odgovara da bude u ovoj kutiji? Nisam uspio pronaci kojoj JBL-ovoj kutiji pripada, vidim da pripada nekoj EON seriji ali nisam uspio naci kojoj tocno? Promijenjeno od efendija80 (13.11.2011 u 15:32 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
E sad, nabavio sam kompletan visokotonac original EV koji ide za sx300 i evo sad promjenio. Imam osjecaj da je malkice bolje, ali mi je i dalje ova jedna kutija nekako tisa od druge, jedino kad malo recimo na mikseti podignem visoke onda mi se cini malo bolje, tj slicnije, sad je u obe kutije sve isto, ali opet nije zvuk isti??? Ima li netko kakvu ideju zbog cega bi to moglo biti?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 16.01.2008
Downloads: 1962
Uploads: 32
Rekao HVALA: 21
Zahvalili mu 41 puta u 34 Postova
![]() |
![]()
ta kutija koja ti tise radi, u nje ti je visokotonac spaljen... tako je meni bilo, visokotonac je radio, ali puno tise nego sto treba, onda sam narucio iz artista membranu za visokotonac, i kada sam zamjenio radile su jednako kutije, ako si kupio polovan visokotonac mozda ga je netko motao ili nesto, ako je novo onda je mozda do skretnice...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Drugar foruma
![]() |
![]()
Ovaj koji je stavljao kaze da je visokotonac u redu, i ovaj JBL koji mi je do sad bio unutra mi je radio skoro isto tako, mozda malo mutnije, pa mi se zbog toga cini da nije do visokotonca. Ako je skretnica u pitanju, sto bi se tu moglo raditi, mjenjati, popravljati, podesavati?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|