|
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
|
![]()
@ MarjanMilosevic
Informacija o EAW ti je tacna,ostalo,zalim, nisi "up to date"! Evo da bi me bolje svatio: Drajvere za trecu i cetvrtu SRM seriju je radila "X" firma koja pokriva 50% globalnog trzista sa drajverima.Znaci drajveri su izradjenu u tu X-Firmu,koja usput proizvodi i za EAW i po proracunima EAWa. Ako poznajes istorijat RCF, znaces da se proizvodilo u USA,Italy i u Kini! Znaci prva serija se proizvodila u USA,kasnije je produkcija prebacena u Italiji i zadnje dve serije su definitivno Kina(SRM V1 i V2). Moram da napomenem da USA i Italy serije su bili potpuno identicne! @ sinisa kg Absolutno tacno, produkcija V1 i V2 je kompletno radjena u PR China @ Ozrenac3 Ne mozete vise naci nove SRM USA/Italy kutije, posto se vec godinama tamo ne proizvode.
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
|
![]()
@pedjajazz
Rekoh, cena je za komad, a u radnji sam dobio informaciju da sve kutije idu u paru i da ne prodaju na komad. I tu si u pravu, kad se prikači više instrumenata ili samo klavijature, možda nije najkvalitetnija kutija i možda joj se smanjuju mogućnosti (nisam je probao u takvoj kombinaciji), samo kažem da za moje potrebe (laptop i 1-2 mikrofona) više nego odlična kutija. A nisam hteo ništa polovno da uzimam, jer ne znam u kakvom je to stanju. A u pravu si, potpuno je dugačiji osećaj kad imaš nešto svoje. Za sad, za početak ovo ekstra radi, za kasnije ćemo videti. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 21.03.2008
Mjesto: Chicago
Downloads: 967
Uploads: 3
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg pa 50, Yamaha DX11, Yamaha PSR 2000
![]() |
![]()
@alexandar
ne proizvode se vise ali se mogu naci polovne barem ja sam "lucky" da mogu da potrazim ovde mada i kineske nece da omanu, ne zuri mi se bitno je da sam odlucio "MACKIE SRM450" i zahvaljujem se puno @pedjajazz na savetima. poz. Dodato: moram da dodam, posle "malog" istrazivanja ovde u usa, mackie srm450 imaju veoma dobar repertoar. ovde se govori da su mackie srm450 aktivne kutije sa karakteristikama studio monitora. znaci da je kvalitet zvuka tako dobar da se moze porediti sa studio monitorima a snaga za svadbu od 300 ljudi iako su 12" , imaju bas sto udara u prsa. ![]() Promijenjeno od Ozrenac3 (03.11.2011 u 05:20 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Ozrenac3 za ovaj koristan post: | MT775 (20.11.2011) |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ako nadjes polovne USA/Italy u dobrom stanju, ne razmisljaj puno
![]()
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
upravo tako Ozrenac,... od prvog trenutka sam znao da ces najzadovoljniji biti sa srm450,.. i snaga i kvalitet istovremeno,... plus pouzdanost,... te kutije se ne kvare druze,..... lepo ti i moderator aleksandar kaze,..... ne razmisljaj puno, nego dresi kesu!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 21.03.2008
Mjesto: Chicago
Downloads: 967
Uploads: 3
Rekao HVALA: 8
Zahvalili mu 3 puta u 3 Postova
Instrumenti: Korg pa 50, Yamaha DX11, Yamaha PSR 2000
![]() |
![]()
cisto iz radoznalosti me interesuje kakve su rcf art 315a kutije i ko ih proizvodi jer sam ovde na forumu video dosta pohvala. njih ovde jos nisam video u prodavnicama i prvi put cujem za njih ovde na forumu. hvala.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 09.09.2010
Mjesto: Dvor
Godina: 32
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Korg Pa 50sd
![]() |
![]()
pozdrav svima, ja sam recimo na početku "karijere" one-man-band i trenutno od opreme imam klavijaturu i mikrofon, a razglas unajmljujem. Međutim, htio bih si kupiti nešto od zvučnika da ne moram više unajmljivati, zanima me što mi vi preporučujete, koju marku i koji model, ja nemam nikakvog iskustva s razglasom, budžet mi je nekih 200€, neki mi kažu da uzmem neko pojačalo za klavijaturu, neki mi kažu da se to ne isplati, da je bolje kupiti aktivnu zvučnu kutiju ( jel "aktivna" znači da ima u sebi pojačalo ili?), u jednoj trgovini su mi ponudili Omnitronics KB 210 za 200€ i kažu mi da je to sasvim dovoljno za to što mi treba, a treba za manje svirke do 100 ljudi, što vi mislite o tom i ako imate bolji prijedlog, slobodno predložite, hvala
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|