|
![]() |
#31 | |
Vredan član društva
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Saobracajni Inspektor
|
![]() Citat:
t je sto se tice O.S. kada si ucitao O.S. treba da ubacis resources sto ides tako sto ga isto kao i OS prvo stavis na USB flash ides na MEDIA pa LOAD stranu i onda na ekranu nadjes taj resources i kliknes na dugme LOAD i to bi bilo to ajd pa posalji tu argetu i kifle.......al obavezno zavi u celofan hehehehe a da imas da sines resources i O.S. na korgPA sajtu
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! Promijenjeno od tesla (07.11.2007 u 19:46 sati) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Vredan član društva
|
![]()
Zivio TESLA samo ako bi mi mogo da mi kazes gdje da skinem to malo sam trazio, po sajtu ali se tesko slanazim pa cu ti zipovat ove kifle hehehe
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
prvo kifle pa onda sve ostalo hehehe
ajd imas li msn da ti posaljem
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Vredan član društva
|
![]()
Eee naso sam hvala ti ipak ako negdje zapne tu si,zbog ovih kifli morat cu spediciju otvorit dobar biznis hehe
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Vredan član društva
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
e super sad ko naso sam ubuduce prvo kifle i argeta pa onda odgovor nemoze to vise ovako neko mora da stane na kraj ovim prevarama te ima kifle te nema kifle
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Vredan član društva
|
![]()
evo argeta pa podjeli sa kolegama moze bit za sve.hehehe
http://www.mlinolup.co.yu/Slike/Kifla.gif eti i kifla Promijenjeno od Mico23 (07.11.2007 u 20:45 sati) Razlog: dodao sam i kifle |
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
Saobracajni Inspektor
|
![]() Citat:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Saobracajni Inspektor
|
![]()
e sad vidoh da ima kifla sory
al uvi brale to pa posalji ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
800, kolege, korg, pitanje, sve |
|
|