|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 10.10.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Pozdrav ljudi, ako moze bio bi zahvalan da neko skine ovu pesmu iz originala... Hvala unapred !!!
Idi, idi, voljeni, nek me druga zameni nek te ljubi, nek se zaljubi sve sam tebi prastala, cekala i mastala suze lila, al' sam shvatila Ref. Imas oko nemirno, srce hladno, neverno nikom srecu neces doneti imas lice andjela, al' te sudba proklela nikad nikog osim sebe neces voleti Vino s tvojih usana neka druge probaju neka piju, nek se napiju zazalice ko i ja sto sam dane gubila dok sam tebe ludo ljubila Dodato: Mala ispravka u nazivu pesme Medeni Mesec - Lice Andjela Promijenjeno od Mirke (28.10.2011 u 12:58 sati) Razlog: Automatski spojeni uzastopni postovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 14.10.2011
Mjesto: Bijeljina
Downloads: 0
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: Klavir, klavijature
![]() |
![]()
Fm----As------Bm----------Fm-----
Idi, idi, voljeni, nek me druga zameni Bm---------Des-Es-Fm--- nek te ljubi, nek se zaljubi Fm----------As-------Bm-----Fm---- sve sam tebi prastala, cekala i mastala Bm------Des---Es----Fm suze lila, al' sam shvatila Ref. Es---Es7-As------Bm----------Fm----- Imas oko nemirno, srce hladno, neverno Bm---------Des---Es--Fm nikom srecu neces doneti Es---Es7-As-----Bm---------Fm---- imas lice andjela, al' te sudba proklela Bm--------Fm-------Des---Es--Fm nikad nikog osim sebe neces voleti Fm----------As----Bm--------Fm---- Vino s tvojih usana neka druge probaju Bm-------Des---Es---Fm neka piju, nek se napiju Fm-----As----Bm-----------fm--- zazalice ko i ja sto sam dane gubila Bm-----------Des-Es--Fm dok sam tebe ludo ljubila |
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio dovla za ovaj koristan post: | Mirke (29.10.2011) |
![]() |
Favoriti |
|
|