|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#1 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 16.03.2011
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
Nikada vise kao nekad
i vise nista nisam tebi ja kada hladno rekla si mi ne tad k'o da si me ubila Ti nikad neces znati gde se krijem ja i gde je nasa ljubav nestala al' cuces ovu pesmu da te seti na nas Ref. Zali, draga i ja cu zaliti stegni srce, nemoj plakati pamti, draga i ja cu pamtiti ono nase nekad sto bejase Kada sklopim oci secam se zive ograde i stare kapije tu su mi grudi palile usne ti zrele maline Ti vise ne znas gde se sada krijem ja i gde je nasa ljubav nestala al' cuces ovu pesmu da te seti na nas Ref. |
![]() |
![]() |
#2 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 20.08.2011
Mjesto: Niš
Godina: 41
Downloads: 0
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 50 puta u 38 Postova
Instrumenti: Fender Classic Player 60's strat
![]() |
![]()
Zeljko Joksimovic - Ono nase nekad sto bejase
Am7sus2---------------- Nikada vise kao nekad Em-------------------------- i vise nista nisam tebi ja Am7sus2--------------------- kada hladno rekla si mi ne Em--------------------- tad k'o da si me ubila ----------Dm7--------------------------F/G Ti nikad neces znati gde se krijem ja ----------Cmaj7-----------Fmaj7 i gde je nasa ljubav nestala ----Dm7sus2--------- al' cuces ovu pesmu E------E7------Am-E-Am da te seti na nas Ref. ----------------------Dm7 Zali, draga i ja cu zaliti E7-----------------------Am- stegni srce, nemoj plakati ---------------A7-----------Dm- pamti, draga i ja cu pamtiti E7--------------------------Am- ono nase nekad sto bejase Am7sus2-------------------- Kada sklopim oci secam se Em-------------------------- zive ograde i stare kapije Am7sus2------------- tu su mi grudi palile Em------------------- usne ti zrele maline ---------Dm7---------------------------F/G Ti vise ne znas gde se sada krijem ja ----------Cmaj7-----------Fmaj7- i gde je nasa ljubav nestala ----Dm7sus2---------E al' cuces ovu pesmu -------E7------Am-E-Am da te seti na nas Promijenjeno od gitar (28.01.2014 u 12:15 sati) |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|