|
|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
Juce sam kupio KORG PA 800,prije toga sam sviro na roland g-800,za mene je to sad veliki premjestaj sa rolanda na korga,posto nisam u toku i nikad nisam posjedovao Korg kao anranzer zanima me sta bi prvo morao da uradim prije nesto ne zaj....(koji O.S. i kakve jos programe podrzava ova mashina) Pozdrav svima
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
kod cika nedima
pozdrav
![]() |
#3 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Programe ne podrzava nijedan jos. Instaliras OS 1.51 i Resources 1.50. Moras i Resources
inace nece ti nista raditi. Zajebati neces nista. Posto jos ne znas nista o sintu siguran sam da neces nista niti izgubiti, prvo instaliras sve to onda pocni da cackas dalje.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
|
![]()
Hvala, sad za sad moram se strpit dok mi nestigne klavijatura(ebay)ali sigurno ce bit jos puno pitanja sa moje strane vezano za ovu mashinu,nadam se da ce te mi pomoc.
Pozdrav svima |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Jok necemo, prvo ces ti nama bacit po koji Jupi i Coktu EBAYom.
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
|
![]()
Imam friske kifle moze preko U.P.S.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Vredan član društva
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Saobracajni Inspektor
|
![]() Citat:
t je sto se tice O.S. kada si ucitao O.S. treba da ubacis resources sto ides tako sto ga isto kao i OS prvo stavis na USB flash ides na MEDIA pa LOAD stranu i onda na ekranu nadjes taj resources i kliknes na dugme LOAD i to bi bilo to ajd pa posalji tu argetu i kifle.......al obavezno zavi u celofan hehehehe a da imas da sines resources i O.S. na korgPA sajtu
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! Promijenjeno od tesla (07.11.2007 u 19:46 sati) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Vredan član društva
|
![]()
Zivio TESLA samo ako bi mi mogo da mi kazes gdje da skinem to malo sam trazio, po sajtu ali se tesko slanazim pa cu ti zipovat ove kifle hehehe
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 06.11.2007
Downloads: 35
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
![]() |
![]()
Da li neko zna kako se ucitavaju semplovi na pa800 i kako da npr. kada
ucitam semplovan drum kit da ga koristim u ritmu u kom zelim? Kupio sam za 100eur profi semplove al nista im ne znam jer sam prije svirao pa60. ![]() ![]() Vozdra raja!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
800, kolege, korg, pitanje, sve |
|
|