|
|
![]() |
#1 |
Kao kod kuće
|
![]()
A mozda ti cisto ne izdovaras te vokale,a c520 je toliko cist da sad cujes to.Ja ga imam i radi kristalno cisto,i mora da stoji sa strane. bas kao sto je Beethoven napisao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
Vlaga je na poslednjem mestu tu, pre ce biti da je zbog konstrukcije mikrofona. Za zastitu od vlage, znoja, pudera i svega ostalog sa cim moze da dodje u kontakt, koristi se mali plasticni providni prsten koji si dobio uz mic (ako si kupio nov ili dobio od savesnog bivseg vlasnika).
Koristio sam c520 mozda 2 godine, napevao se sit na njemu i sve je izlazilo kako treba. Mislim da trazis da izadje nesto sto je vishak a to je do tebe, nije do mikrofona. Nemoj da ovo pogresno razumes, svi imamo drugaciji ukus. Ali ukusi su jedno a ispravna stvar samo jedna jedina. ![]() Pozzz
![]() |
#3 |
Drugar foruma
|
![]()
novog sam ga kupio.. nzm, kad ga uzmem u ruku i drzim ispred radi bas kao sto treba, cisto skroz izgovaram, nemam nikakvih problema sa tim... mozda moram malo i da se naviknem na pilota, do sad sam pevao stalno na obican mikrofon
![]()
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 15.03.2007
Downloads: 1023
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 105 puta u 92 Postova
![]() |
![]()
Bice da je to. Cool, navici ces se brzo pa ce posle da ti obican bude nezgodan.
![]() Pozzz
![]() |
Favoriti |
|
|