Sve je to Tranzit na mestu sto si napisao,ali jos uvek nema nigde demo snimka gde je to neko primenio kako treba da konacno vec cujemo pravu sliku Korga pa3.Marko je demonstrirao njegov pa3 i njemu je to extra i to je ok,ali recimo meni nije,meni je to sve iskompresovano previse za moj ukus,a boje sa wavesom sto je demonstrirao takodje,tako da ja cekam jos neciji snimak da ne kazem jos 10 snimaka,evo tu se javljaju ljudi sto imaju vec pa3,pa ajde okacite da cujemo kako rade sprave da mozemo da pravimo neka poredjenja.
Al tu i nastaje problem,velika vecina njih zna samo da ucita neciji set i da svira i onda efekat ne postoji.Ja i verujem velika vecina ceka vec neciji demo snimak koji bi razbio predrasude,inace ne sviram pa3,ali evo vec 2 meseca mi je nakacen na jbl eon xt u radnji i svaki dan ga cackam,meni licno treci efekat,vocalist,i drum editing,i plus novi semplovi daju dovoljno razloga da ga i ja kupim u neko vreme,ali bih voleo da svi koji imaju pa3 kad nesto novo i dobro provale i okace demo snimak.Inace se i ja slazem da je pa3 trenutno najbolji arazer na svetu.
|