|
![]() |
#1 |
Vredan član društva
|
![]()
ovako nudi mi covjek "Korga Pa80 sa flas card 8MB,HD,torba, extra stanje, cijena 1650KM" ... ja mu trazio jos 1500 KM da nadoda... covjek "nema para" kaze, dao bi mi i kutije EV sx500.... audi mi stoji na oglasima vec pola godine i nitko ga nece (neznam ni ja sto, full oprema ^^) ... dal se isplati to trampit? mogu li se prodat te kutije ili ih bolje iskoristit?
unaprijed hvala .. Zeljko
![]() |
#2 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ne znam bas ove cene u markama,ali po meni se to ne isplati...pa80 u full-u,extra stanje,kao sto si naveo,kod nas je oko 750-800 evra..i ove kutije mislim da su max oko 500 evra,tako da je to oko 1300 evra recimo...audi 80 jaje, da je skroz ispravan i u ok stanju,mislim da je oko 2000 evra min. a idu dosta vise...opet ne znam tvoj koje je god.,motor,oprema,registracija i sl...u svakom slucaju mislim da nije realna zamena..treba tu jos doplate za tebe..pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Vredan član društva
|
![]()
audi je 90 godina... ja ga cijenim 3000KM (1500€) i kazu mi da puno trazim, 1990.godina, daljinsko, centralno, stakla na struju, servo, ali felge, michelin gume, 1.8s motor, metalik crna, mp3-usb pioneer 4x55w...
mislim... kod nas u Hercegovini nemogu dobit nikako vise od 3000 za njega... ![]()
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
bogme za takav audi mogao bi ovde vecu kintu da trazis...bar 2000...a i vise sigurno...pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Vredan član društva
|
![]()
evo uspio sam se dogovorit sa cojekom,.. dat ce mi jos i yamahu dx21... mislim da je fer ponuda, u svakom slucaju, lakse mi je prodat bilo sta od ovog nego auto... hvala jos jednom, moze lock tema...
![]() |
Favoriti |
|
|