|
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Pre svega hvala na odgovorima ljudi,ovi saveti ce koristiti i dobro doci...Inace na zadnjih nekoliko svirki razglas je bio PM1000/2 i Dynacord 1503 kutije...reklo bi se ok kombinacija...ali "zvoni" ko ludo...pokusacu sledeci put da primenim vase savete i nadam se boljem ucinku...problem mi je samo sto sviram rolanda a kod njega ne mozete u globalu promeniti efekte na klavijaturi za ritam,pratnje itd,vec to morate za svaku boju posebno...pa tu sam malo "uskracen" sto se tice stelovanja....ostalo cu nastojati da primenim sto ste mi preporucili...hvala i pozdrav
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Odomaćeni član
|
![]()
Ako sala zvoni isplitis malo razglas,skines basove na glavnom eq ili po jedinacno po kanalima.Smanji efekte da ne odzvanja jos vise.Kutije ne okreci pod pravim uglom prema zidovima nego prema coskovima ili nekim zavesama da manje vraca zvuk.Kutije neka ti budu malo spustenije,na stalcima da narod upija zvuk,i to ce smanjiti zvonjenje.Ne moze,u takvim prostorijama 100 posto da se neutralise zvonjenje pa moras se naviknuti.Jednu kutiju stavi za kontrolu ako ti je tesko svirati.That's all folks!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|