|
|
Yamaha Za one čiji su kućni ljubimci Yamaha-e... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Ok hvala durze,puno na odgovoru...pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zaludan vladika
Registrovan/a dana: 05.07.2007
Mjesto: Pirot
Godina: 53
Downloads: 423
Uploads: 29
Rekao HVALA: 62
Zahvalili mu 231 puta u 202 Postova
![]() |
![]()
Dare82 nema T2 vec svira na PA2x,Tyrosa svira Dare 987.
|
![]() |
![]() |
Sledeći član vam se zahvalio Boban010 za ovaj koristan post: | danijel011 (22.08.2011) |
![]() |
#3 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Tačno... moja greška
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
ljudi da pitam jos nesto...Moze li Tyros 1 da mesa drumove iz razlicitih drum kitova,da ih kombinuje u jedan ritam? i generalno kakav je editing za ritam sekciju na ovoj klajvi? jel fali u tom editingu nesto bitno? skoro sam bio kod jednog kolege,koji je nedavno nabavio Tyrosa 2,i kaze da sve ritmove mora da sredjuje preko kompa....da li je to slucaj i sa Tyrosom 1? mozda je on mislio da ritmove sa semplovima mora preko kompa da sredjuje,nisam siguran...Ja volim da stalno ceprkam po ritmovima,a i nesto menjam,cackam itd,pa ako to sve ide preko kompa,onda mi nece biti bas lako za cackanje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
Nisam siguran da li sam te razumeo za prvo pitanje, ako si mislio da li možeš da praviš custom drumkit onda je odgovor da.
Što se tiče style editora, 90% stvari može da se odradi u klavijaturi ali ima stvrai koje je komotnije i lakše izvesti na kompu, na primer: žongliranje varijacijama, fill in-ovima, pravljenje half bar prelaza, podešavanje različitog tempa po varijacijama... to su stvari koje na kompu traju 5 sekundi a na klavijaturi bi se pomučio... Ja lično volim da ritam većim delom sredim u Cubase-u a onda neke detalje dovršim u klavijaturi (efekti, dinamika u ritmu, volume...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
AJ LAV KORG
Registrovan/a dana: 09.12.2009
Mjesto: Srbija
Godina: 42
Downloads: 940
Uploads: 3
Rekao HVALA: 289
Zahvalili mu 179 puta u 165 Postova
Instrumenti: korg pa3x
![]() |
![]()
Ako nikad nisi radio sa yamahama kao ja, bolje prvo kupi tyros da se upoznaš pa tad prodaj korg-a, sasvim drugačiji sistem rada, i ništa ne može lako da se odradi. Nije ni teško, ali nije na isti način kao kod korga i rolanda koji su manje više slični po načinu rada.
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 01.04.2009
Downloads: 48
Uploads: 0
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 90 puta u 46 Postova
![]() |