|
|
IT Sektor Sve o digitalnim tehnologijama koje ne mogaju biti usko vezane za muziku |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#7 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 11.05.2008
Mjesto: Ovde
Downloads: 290
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
Instrumenti: PA 800
Interesi: Zenske
![]() |
![]()
KEKI, prijatelju, oko zakupa frekfencije nemoj da se uzalud zamlacujes! Znam, nisam te obradovao! To je istina! Stvari stoje ovako: U Srbiji RRA raspisuje konkurs svakih 8 godina! Poslednji put je to bilo 2008. Tada sam ja izgubio frekfenciju svog NAJ radija. Moje iskustvo je gorko, jer se pokazalo da frekfencije dobijaju lovatori ili stranacki opredeljeni likovi! U svakom slucaju RRA raspise za svaki grad neki broj frekvencija, ti konkurises sa raznih aspekata(tehnicki, organizaciono, programski...). U Loznici su dodeljene dve frekfencije, tako da smo mi ostali otpali... Uz to moram priznati da dokumentacija mora biti kompletna, a to kosta puno...Tog 1. septembra 2008. u Srbiji je zabranjen rad oko 700 lokalnih radio stanica...i naravno otvoren prostor za nacionalne radio stanice... Steta, imao sam volju, radio sam 7 godina i onda ti neko kaze: Gasi!!!
Malo sam se izjadao, ali to je sve deo odgovora svima koji se zaludjuju da zakupe radio frekfenciju...jbg |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|