|
|
![]() |
#1 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Jebe mi se sta ko misli!Bitno mi je sta cuju ljudi koji me angazuju i ljudi koji me slusaju i jebe mi se ko sta svira jer znam gde sam i ko sam i koliko imam posla i kako i gde radim
![]() ![]()
Marco Promijenjeno od Marco7 (17.08.2011 u 14:23 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Stvarno kod kuće
|
![]() Citat:
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]() Citat:
A ja ti to i napisah u nekom od prethodnih postova,vazno da je nama koji sviramo lepo,nismo mi slusaoci nego sviraci,i samo kad su gosti zadovoljni i gazda kad placa znas da je sve u redu,a niko od njih pojma nema sta je to maxx audio ili ne znam sta vec. E sad da se vratimo na sustinu teme...vecina kolega medju kojima sam i ja smatraju da nema velikog pomaka kod PA3 u odnosu na prethodnika,diskusija traje i dalje,ocekujemo jos materijala da cujemo,sigurno ce biti i sve boljih setova,nemojte samo padati u vatru,tu smo da diskutujemo. Hvala |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.04.2008
Mjesto: Valjevo
Downloads: 569
Uploads: 7
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Pa3x
![]() |
![]()
Za pa3x bih se pre odlucio bez obzira na razliku u ceni , zbog boljeg editora i Vokalista,to je po meni sasvim dovoljno i opravdava razliku u ceni da jos ako imaju efekti na out1 I out2
![]() Ja licno volim novotarije u bilo kom pogledu to je moje zadovoljstvo. ![]() Promijenjeno od Dule Va (17.08.2011 u 20:49 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Drugar foruma
|
![]()
Mislim da PA3x nije klavijatura za one koji hocu samo da ubace neki set, da nediraju nista vise i da pale odma na svirku. Njima te mogucnosti sto pruza ova klavijatura nece znaciti nista. zato bi bilo bolje da ostanu na ono sto imaju
![]() Dalje mislim da na video snimcima i ne live audio snimcima (zbog suma itd.) nemoze da se cuje ikakva razlika .... kao sto se cuje na ovim video-snimcima sve ito izlazi. Lepo bi bilo da je i neki PA80 tu ... garantujem da na slepo niko nebi osetio razliku - ALI SAMO PO SNIMCIMA. Jedna je prica prikaciti Klavijature na Monitore u kucnim prostorima ... a opet druga prica stajati na bini i nakaciti klavijaturu na razglas od 2kw. E tu se oseti tek razlika i tek kakva razlika. Ili sad hoce neko da mi kaze da da mu klavijatura isto zvaci na razglas i na slusalice? Jedino se slazem stim da je publici sve jedno na kojoj klavijaturi sviras - Korg i3 ili Korg pa3x - njima je sve jedno. Nekad se pitam koliko kolega ovde sa foruma koriste Master EQ na PA800 i PA2x i dali znaju sta SAMO ta funkcija moze da doprinese zvucnoj slici kompletne klavijature. Ne zelim da se nadje neko uvredjen to je samo moje misljene. Promijenjeno od bojanzivkovic (17.08.2011 u 22:43 sati) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Vredan član društva
Registrovan/a dana: 13.04.2008
Mjesto: Valjevo
Downloads: 569
Uploads: 7
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 2 puta u 2 Postova
Instrumenti: Pa3x
![]() |
![]()
Slazem se ,jos bih dodao da sto je razglas kvalitetniji i jaci razlika je uocljivija .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]() Citat:
Pošto sam Yamahaman i više volim taj sound,Korgove neću ni diskutovati.Pozdrav svima i svako dobro! |
|
![]() |
![]() |
Ćlan 3 Vam se zahvalio, makso68, za koristan post: |
![]() |
#8 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Nisam banovan i sta???Ako ti smeta to sto pisem nemoj da citas,zazmuri i to je to!!!
![]() |
#9 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 23.01.2009
Mjesto: Prijedor
Godina: 56
Downloads: 883
Uploads: 28
Rekao HVALA: 37
Zahvalili mu 106 puta u 97 Postova
Instrumenti: klavijature i gitara
Interesi: Ribolov
![]() |
![]()
Nisi banovan i ništa!!!Očito je da nisi skontao moj post.Dobar si muzičar,ali te nadobudnost i drskost neće odvesti nigdje..Ispade da mi ostali(ini) ne znamo ko smo i ne čujemo..Ma,neću više komentarisati tvoje postove,tako je najbolje...Sve najbolje.Pozdrav!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Stvarno kod kuće
|
![]()
Lepo sam ti rekao sve sto ti se ne svidja ti zazmuri i preskoci a moju nadobudnost i drskost prepusti meni jer te niti diram niti sam sta rekao,niti sam te pomenuo u nekom postu i to sto nisam banovan tebe ne treba da se tice ovde jer nisi ni moderator ni dezurno lice niti nam treba advokat!Znaci gledaj svoja posla i ne diraj mene kao sto ni ja ne diram tebe!!!!
![]() |
Favoriti |
|
|