Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Kompjuteri I Produkcija > Muzički Software

Muzički Software Sve što Vas zanima o radu sa nekim muzičkim programom koji nema sopstveni podforum...

Alati tema Display Modes
Star 09.08.2011, 15:14   #1
Teodor
Drugar foruma

Registrovan/a dana: 19.02.2011
Downloads: 128
Uploads: 0
Rekao HVALA: 9
Zahvalili mu 13 puta u 10 Postova
Teodor befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard Native Instruments Kontakt ProgramChange pitanje

Vec neko vrijeme se igram sa Kontakt 4 i KORG Pa80 i veci dio stvari koje su mi potrebne sam uspio da odradim, ali ostalo mi je jos nekoliko nedoumica vezano za ProgramChange.
Naime, napravim instrument bank u kontaktu i u njega redjam semplove istim onim redosledom koji mi je u User1 (npr. u User1 mi idu Harmonika, Klarinet, Strings, i ja u instrument bank u Kontakt-u stavljam na 001-Harmonika, 002-Klarinet, 003-Strings), ostalo sam sve podesio u klavijaturi i laptopu i to sve radi ok.
Nije mi jasno sledece: Sta treba da uradim sada za User2 banku ili UserDK banku?
User1 mi je cc00:121, cc32:64, pc:od 0 do 63
User2 mi je cc00:121, cc32:65, pc:od 0 do 63, znaci PC za prvi programi u User1 i User2 banci imaju isti PC broj i isti cc00 broj, samo je razlika u cc32.
Da li pravim novi instrument bank u kontaktu? Kako definisem sve midi komande? To nigdje nisam nasao, ni u Kontakt-u ni na forumu. Kada sviram solo boje on ih mijenja fino(bar se meni cini), ali ne znam kako da podesim da mi on sam poziva boje i iz pratnje, da sam pozove bubanj, bas, gitaru..
Eto, ako neko zna kako to da odradim i ako mu nije mrsko da napise bio bih jako zahvalan.
Hvala unaprijed svima!
Teodor je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Isključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 19:58

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije