|
|
Svaštara Pravo mesto za sve ono što nema svoje mesto... |
![]() |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#21 |
Odomaćeni član
|
![]()
1) Meni je uredno pištilo samo poslije gaža, ujutro bi prestajalo. (akutno)
Tranzit, molim te ne spominji mi i ne preporučuj homeopate i bio-energičare, jogu. Da ne odlazimo off topic, možemo o tome preko PM-a. |
![]() |
![]() |
#22 |
Banovan!
Registrovan/a dana: 25.03.2006
Mjesto: tamo daleko
Downloads: 46
Uploads: 1
Rekao HVALA: 1
Zahvalili mu 1.122 puta u 936 Postova
Instrumenti: sve sto daje bilo kakav ton od sebe
Interesi: nezainteresovan sam
![]() |
![]()
Uopste ne dolazimo u oftopic jer je to u skladu sa temom a preporucio sam ih samo kao alternativu. Ukoliko se kod tebe to pistanje pojavljivalo samo poslije svirke onda to nema veze sa Tinitusom a lijek za to su audio tamponi koje sam vec pomenuo.
|
![]() |
![]() |
#23 |
Odomaćeni član
|
![]()
1) Meni je uredno pištilo samo poslije gaža, ujutro bi prestajalo. (akutno)
Tranzit, molim te ne spominji mi i ne preporučuj homeopate i bio-energičare, jogu. Da ne odlazimo off topic, možemo o tome preko PM-a. Nadalje, vrlo je neznanstveno pretpostavljati problem na način: 'psiha je problem'... Dok je s druge strane vrlo znanstveno utemeljeno ako osjećam poboljšanje kad promijenim npr. prehranu. Ljudima (znanstveno) je prestalo zujati kad su popravili zube. Da...možda su krezubi bili iskompleksirani, pa je opet bila psiha... ![]() Sjedim za računalom u dosta nepravilnom položaju, zuji, kad se namjestim, dignem glavu, osjećam slabije zujanje: psiha? Dakle, ako te boli palac na nozi zbog fizičkog oštečenja, pa jače osjećaš bol kad ležiš nego kad hodaš-psiha? |
![]() |
![]() |
#24 |
Banovan!
![]() |
![]()
To sto ti sada pises ja nigdje nisam izjavio i nema potrebe da karikiras situaciju. Pitalo se za savjet i kolege su pokusale da pomognu koliko su mogle. Niko, a najmanje ja sam podredio sve psihi kako ti to u zadnjem postu prikazujes. O nauci, mislim da ovdje nije mjesto raspravljati a nacin na koji ti argumentujes sta je naucno a sta nenaucno je trivijalan tako da o tome ne bih jer cemo tada zaista otici u oftopic. Medjutim, koliko sam do sada uspio da zakljucim iz nacina na koji pises u ovoj temi, ipak nisam daleko od misljenja da psiha igra prilicnu ulogu kod tvojih tegoba a detaljnije dijagnoze ne bih postavljao, kao sto to u sustini nisam ni radio u ovoj diskusiji jer za to nemam dovoljno inputa, odnosno informacija.
|
![]() |
![]() |
#25 |
Odomaćeni član
|
![]()
Dakle, nemaš dovoljno 'inputa' ali ti je dovoljno da po mojim postovima (??!!) zaključiš da ima nešto i sa psihom...
Koliko je na ovome forumu bilo rasprava, možda uvreda, postovima koji odražavaju sve samo ne smirenu raspravu, čudim se što nisi svima dijagnosticirao psihološke probleme. Bez uvrede, Shalom ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Banovan!
![]() |
![]()
Niti sam zaduzen da na forumu dajem dijagnoze, niti to ovdje kome treba. Rasprave na forumu postoje ali su one drugacijeg karaktera od ove pa nije bilo potrebe za bilo kakvom "psiho dijagnozom". Ni uvrede ne moraju da znace da je neko frustriran i da ga treba okarakterisati kao slucaj za posmatranje. Kad je u pitanju ova tema bilo je dovoljno inputa da shvatim, ne to sto ti konstantno pokusavas da iniciras vec da se trenutno nalazis u fazi koja nije bas najspokojnija jer permanentno trazis konfrontaciju bez ikakvog razloga. Mislim da nema potrebe dalje voditi ovakvu diskusiju jer ocigledno da iz nekih razloga trebas sukob a ja ni najmanje nemam volje da ucestvujem u tome.
|
![]() |
![]() |
#27 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Postovani @ Alen P
psihicki stabilnoj osobi bez stresova i duboko religioznoj osobi koja redovno ide u crkvu i postuje hriscansku literaturu i obicaje zaista ne prilici da se svadja...budimo parlamentarni i tolerantni, ispostujmo i tudje misljenje. Hvala na razumevanju |
![]() |
#28 | |
Doktor Nesa
Registrovan/a dana: 08.12.2008
Mjesto: Srbija
Godina: 63
Downloads: 655
Uploads: 21
Rekao HVALA: 335
Zahvalili mu 336 puta u 312 Postova
![]() |
![]() Citat:
Sve ostalo je samo diskusija bez pravog rezultata da ne kazem rasprava. Cuvajte svoje ushi jer druge necete dobiti ako ogluvite od prejake svirke. Znaci ili koristite te cepice za usi ili se sklonite od direktnog udara zvucne kutije na vase usi.
![]() |
#29 | |
Odomaćeni član
|
![]() Citat:
2) Poštujem tuđe mišljenje ali se ne slažem s njim. U čemu je problem?-Osim što imam TINITUS? ![]() -A naravno, uvijek postoji mogućnost da sam u krivu. 50/50%. Postoji li tolerantnije? |
|
![]() |
![]() |
#30 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
Hvala svima na ucestvovanju...LOCK!!!
|
![]() |