|
|
Akordi i partiture Akordi pesama i partiture sa notama |
|
Alati tema | Display Modes |
![]() |
#2 |
Vredan član društva
|
![]()
OK band - Pitaju me svi (Am)®
Am-------------------------Dm- Kako to da nemas devojku F------------G----------Am- pitaju me, pitaju me svi Am----------------------Dm- a ja kazem ima vremena F----------G--------------Am- imacu je kad se vratis ti G-----------Am-------------- Kao da cu zauvek da zivim G-----------Am--------- kao da cu uvek biti tu G------------Am------------------- odricem se silnog zadovoljstva G-------------Dm-----------E- k'o da imam drugu sudbinu Ref: Am-----------G--------------------- Kad bi znao kad ce da mi stane Dm-------C------------G---- ovo srce sto ne broji dane Am--------G-------------------- proveo bi svoje noci slavno Dm-----------C---------G---- sve do zore bilo bi mi ravno Am---------G----------------- Trosio bih pare na drugare Dm----------C------------G---- devojkama dao sve sa sebe Am------------G----------------- samo nikad, nikad ne bih dao Dm------------C----------------G---- ovaj sto gde pijem jos zbog tebe Am------------------------------------- Sta cu kad sam zedan, moja draga F--------------------------G------------------- sta cu kad sam zedan, kad se tebe setim Am----------------------------- pa umesto tebi, moja draga F------------------G------------------- pa umesto tebi, ja se sebi svetim
Favoriti |
|
|