|
|
![]() |
#1 |
Zavisnik od foruma
|
![]()
Marco, nemam ja nista protiv tebe niti protiv klavijature niti te ponizavam, samo ja i ti
gledamo to malo drugacije, sa 2 razlicne tacke gledista. Nisam ja bolji od tebe ako znam vise o toj masini a nisi ni ti bolji od mene ako je sviras bolje. Ja te stvari gledam malo profesionalnije i ne mogu davati tipican AMATERSKI odgovor tipa: O svidjaju mi se dirke...joj sprava je haos puca na razglasu, to su samo AMATERKI odgovori i ocjenjivanje jedne masine...pa bilo to i auto...jooj kako leti. Ja znam malo drugacije stvari i reci da objasnim to. Drugo, ti mene napadnes u prijasnjom postu ili odbranis sebe isto na AMATERSKI nacin...sta ti znas NEDIME uzmi ti tvoj PA800 pa cu te ja razvaliti...to nije nista vise nego BEZARGUMENTARNA i AMATERSKA odbrana. Izvini sto tako pisem al to su cinjenice i fakti. Jer ja se ne brinem da ne povredim dal cu povrediti necije osecaje nego kad dam odgovor nekome dam onakav odgovor kakav cinjenice jesu...za tebe je bolji PA1X protiv koga nista nemam, imao sam ga i ja al ne samo za mene, nego za SVE KOJE STVARNO ZNAJU O MASINAMA PA1X ne moze biti bolje jer cinjenice i MATEMATICKI fakti tako ne pricaju. Druga stvar, ti nikad ne mozes zvucati bolje sa PA1X nego ja na PA800, ne zato sto sam ja bolji od tebe nego sto je masina bolja, kad se obe masine srede na istog nivoa ne mozes se pribliziti PA800. Ja znamd a ti volis svoj sint i nemam nista protiv toga al veruj mi da taj PA1X nema ni 50% sto PA800 moze i ima, zao mi je sto su cinjenice takve al kao takve ih moram reci, ne mogu zbog tebe da ih menjam. Ja znam vrlo dobro o cemu pricam, od toga zivim a i placen sam za puno stvari koje pricam tako da ne mogu samo SRATI sta ja hocu, nemam Autoritet i Credibility samo zato sto puno pricam nego zato sto ZNAM sta pricam. A to nase licne ukuse i nasa ZALJUBLJENOST u instrumentima za mene nema nikakvo znacenje uopste kad su cinjenice u pitanju sto znaci da tvoja ljubav prica jednu stvar al zao mi je brale, cinjenice drugacije govore. Pozdrav
,,ŽIVOT NE TREBA SHVATITI PREOZBILJNO, UOSTALOM TKO SE ŽIV IZ NJEGA IZVUKAO! PAMETNI IMAJU PRAVA DA GOVORE GLUPOSTI, ZA GLUPE JE TO OBAVEZA! BITI PAMETAN MEDJU GLUPIH JE ISTO KAO I BITI ZIV MEDJU MRTVIH!,, |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
800, pro, ritmovi |
|
|