Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Korg

Korg Korg-ovci! Ovo je mesto za vas!

Tema zaključana

Alati tema Display Modes
Star 31.10.2007, 12:25   #1
BasariStudios
Zavisnik od foruma

BasariStudios's Avatar

Registrovan/a dana: 12.05.2006
Mjesto: NYC
Godina: 49
Downloads: 45
Uploads: 0
Rekao HVALA: 13
Zahvalili mu 77 puta u 30 Postova
Instrumenti: ARP 2600!
Interesi: Muzika
BasariStudios befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
BasariStudios pošalji poruku preko AIM messengera BasariStudios pošalji poruku preko MSN messengera BasariStudios pošalji poruku preko Yahoo! messengera
Standard

Marco, nemam ja nista protiv tebe niti protiv klavijature niti te ponizavam, samo ja i ti
gledamo to malo drugacije, sa 2 razlicne tacke gledista. Nisam ja bolji od tebe ako znam
vise o toj masini a nisi ni ti bolji od mene ako je sviras bolje. Ja te stvari gledam malo
profesionalnije i ne mogu davati tipican AMATERSKI odgovor tipa:
O svidjaju mi se dirke...joj sprava je haos puca na razglasu, to su samo AMATERKI
odgovori i ocjenjivanje jedne masine...pa bilo to i auto...jooj kako leti.
Ja znam malo drugacije stvari i reci da objasnim to. Drugo, ti mene napadnes u prijasnjom
postu ili odbranis sebe isto na AMATERSKI nacin...sta ti znas NEDIME uzmi ti tvoj PA800
pa cu te ja razvaliti...to nije nista vise nego BEZARGUMENTARNA i AMATERSKA odbrana.
Izvini sto tako pisem al to su cinjenice i fakti. Jer ja se ne brinem da ne povredim dal
cu povrediti necije osecaje nego kad dam odgovor nekome dam onakav odgovor kakav
cinjenice jesu...za tebe je bolji PA1X protiv koga nista nemam, imao sam ga i ja al ne
samo za mene, nego za SVE KOJE STVARNO ZNAJU O MASINAMA PA1X ne moze biti
bolje jer cinjenice i MATEMATICKI fakti tako ne pricaju.
Druga stvar, ti nikad ne mozes zvucati bolje sa PA1X nego ja na PA800, ne zato sto sam
ja bolji od tebe nego sto je masina bolja, kad se obe masine srede na istog nivoa ne
mozes se pribliziti PA800. Ja znamd a ti volis svoj sint i nemam nista protiv toga al
veruj mi da taj PA1X nema ni 50% sto PA800 moze i ima, zao mi je sto su cinjenice
takve al kao takve ih moram reci, ne mogu zbog tebe da ih menjam.
Ja znam vrlo dobro o cemu pricam, od toga zivim a i placen sam za puno stvari koje
pricam tako da ne mogu samo SRATI sta ja hocu, nemam Autoritet i Credibility samo
zato sto puno pricam nego zato sto ZNAM sta pricam.
A to nase licne ukuse i nasa ZALJUBLJENOST u instrumentima za mene nema nikakvo
znacenje uopste kad su cinjenice u pitanju sto znaci da tvoja ljubav prica jednu stvar
al zao mi je brale, cinjenice drugacije govore.

Pozdrav
BasariStudios je offline  
Tema zaključana

Favoriti

Oznake
800, pro, ritmovi

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 12:05

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije