YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum

YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum (http://www.yu-midi.org/forum/index.php)
-   Korg (http://www.yu-midi.org/forum/forumdisplay.php?f=12)
-   -   Ritmovi Pa 800 Na Pa! X Pro (http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=2683)

Marco7 29.10.2007 13:55

Ritmovi Pa 800 Na Pa! X Pro

Ljudi ima li neko da je ucitavao fabricke ritmove sa pa800 na pa1 x pro i kako to funkcionse?

DjoleBn 30.10.2007 02:40

Mislim da to ne moze, ipak je bolji ton generator na pa800, tako da ne vjerujem da moze raditi. Poz

blusa 30.10.2007 03:47

Ja sam ucitao cijeli BANK06 (Rock) od PA800 na PA1XPRO i radi super tako
da nema problema nikakvih.

Marco7 30.10.2007 03:59

:)

Brate jel mozes da mi posaljes nekako te fabrickee ritmove od pa 800 sto imas!Svideli su mi se neki njegovi rotmovi pogotovo rock i dance a nemam nameru da menjam Pa1 x pro za pa 800 jer po meni su to sve igracke u odnosu na njega pa bih samo uzeo nekoliko tih ritmica koji mi se svidjaju :)

daisa 30.10.2007 05:04

Citat:

Originalno postovano od Marco7 (Post 18901)
Brate jel mozes da mi posaljes nekako te fabrickee ritmove od pa 800 sto imas!Svideli su mi se neki njegovi rotmovi pogotovo rock i dance a nemam nameru da menjam Pa1 x pro za pa 800 jer po meni su to sve igracke u odnosu na njega pa bih samo uzeo nekoliko tih ritmica koji mi se svidjaju :)

Steta sto neces moci ucitati ritmove sto su radjeni sa guitar mode ,ma i sta ce ti ti ritmovi guitar mode je bezveze to ti uopste netreba to je za igracke poput pa800 i pa2x, pa1x pro je ipak ozbiljna klavijatura ima cak i 32 mb rama ,ima i rezac mozes i rezati cd jel nije lakse narezati cd nego sad da se moras jebavati oko stika dok ubodes ..pa ti vidi sta je igracka ....ako budes ubacivao ritmove ubaci sto su radjeni sa starim OS i trebalo bi da radi kako treba

BasariStudios 30.10.2007 10:43

Ma jad Daisa, ovim tonskim majstorima ne treba to...znaju oni sve...kaki Guitar Mode...
to su igracke suplje samo, ovi se ravnjaju sa Bob Catzom...E Miki i Vaxter, bog vam dao
zdravlja i para, da niste bili vi neki od nas ne bi imali razloga da se smiju.

Marco7 30.10.2007 11:04

...

Hehehe...Pa dobro Nedime ja stvarno nista ne znam :) ali znam jedno veruj mi i to je sigurno!Uzmi njabolju klavijturu i dodji da sviramo uzivo ja i ti druze pa cemo da vidimo ko koliko zna ;) da vidis kako kod mene radi dobro i najlosija klavijtura zato sto znam da sviram burazere i pusti vise Boba Gezta na glavu se pope sa njim u svakom postu!!!

BasariStudios 30.10.2007 11:36

;):">

vingula 30.10.2007 15:52

E ovdje bi se ja malo složio sa Nedimom,taj guitar mode imam na G70,pa u životu ga nisam koristio nit če mi ikad trebat,tako i kad kupim taj PA2X mislim da mi taj G. Mode neče trebat.

Pozdrav!

Marco7 30.10.2007 16:09

Citat:

Originalno postovano od vingula (Post 18927)
E ovdje bi se ja malo složio sa Nedimom,taj guitar mode imam na G70,pa u životu ga nisam koristio nit če mi ikad trebat,tako i kad kupim taj PA2X mislim da mi taj G. Mode neče trebat.

Pozdrav!

Pa to sto je Nedim rekao za guitar mode da ne treba da bude na klavijaturi je bilo ironicno moj Vingula :) prenosno znacenje ;) Nedim je veliki strucnjak sto se vidi i pozdravljam to ali u nekim stvarima malo preteruje!Ja ostajem pri svom misljenju da je Pa1x Pro najbolji u klasi korgovih aranzera sve dok ne izadje Pa2x pro pa nek zemlja pukne :)))))

Trenutno vrijeme na Forumu 19:40

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org