![]() |
Ritmovi Pa 800 Na Pa! X Pro
Ljudi ima li neko da je ucitavao fabricke ritmove sa pa800 na pa1 x pro i kako to funkcionse?
|
Mislim da to ne moze, ipak je bolji ton generator na pa800, tako da ne vjerujem da moze raditi. Poz
|
Ja sam ucitao cijeli BANK06 (Rock) od PA800 na PA1XPRO i radi super tako
da nema problema nikakvih. |
:)
Brate jel mozes da mi posaljes nekako te fabrickee ritmove od pa 800 sto imas!Svideli su mi se neki njegovi rotmovi pogotovo rock i dance a nemam nameru da menjam Pa1 x pro za pa 800 jer po meni su to sve igracke u odnosu na njega pa bih samo uzeo nekoliko tih ritmica koji mi se svidjaju :)
|
Citat:
|
Ma jad Daisa, ovim tonskim majstorima ne treba to...znaju oni sve...kaki Guitar Mode...
to su igracke suplje samo, ovi se ravnjaju sa Bob Catzom...E Miki i Vaxter, bog vam dao zdravlja i para, da niste bili vi neki od nas ne bi imali razloga da se smiju. |
...
Hehehe...Pa dobro Nedime ja stvarno nista ne znam :) ali znam jedno veruj mi i to je sigurno!Uzmi njabolju klavijturu i dodji da sviramo uzivo ja i ti druze pa cemo da vidimo ko koliko zna ;) da vidis kako kod mene radi dobro i najlosija klavijtura zato sto znam da sviram burazere i pusti vise Boba Gezta na glavu se pope sa njim u svakom postu!!!
|
;):">
|
E ovdje bi se ja malo složio sa Nedimom,taj guitar mode imam na G70,pa u životu ga nisam koristio nit če mi ikad trebat,tako i kad kupim taj PA2X mislim da mi taj G. Mode neče trebat.
Pozdrav! |
Citat:
|
Trenutno vrijeme na Forumu 19:40 |
Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
.
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org