|
![]() |
#31 | |
Banovan!
|
![]() Citat:
pozdrav svim kolegama |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
Suludi Moderator
|
![]()
Dobro! Drago mi je da si ih provjerio al ipak ti nemas diplome za takve provjere! Znam dobar si teoreticar i prakticar ali nemas papira koji te oslovljava da udarise tehnicki pregled! Ipak ti to posalji meni a trempoline su u dure! Poslat cu ti jedna prototip i jednu zenku koja ce da ga provjeri a ti da prati dogadzaje dok se hop hop gore dole lopte vibriraju!!
Pozdrav,Alen! |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Šerif
Registrovan/a dana: 28.04.2005
Mjesto: HR
Godina: 53
Downloads: 986
Uploads: 21
Rekao HVALA: 10
Zahvalili mu 47 puta u 41 Postova
Instrumenti: Pa600, Tr, Dallapa, Excelsior CD Ancona
Interesi: Samo muzika i uvijek muzika
![]() |
![]()
Eto, drage kolege da se i ja priključim projektom.
Ovo je promo najnovijeg aranžera zasnovanog na chipu od RX-58 i MOOG-a. Zove se Pa RX-58 Pro Nadogradnja (naravno, nadoplačuje se) sastoji se od 2 daljinska mikrofona koja se smjeste u visini guzice i usta. Da bi samplovi radili na aranžeru potrebno je konzumirati grah iz limenki, minimum oko kilogram do dva. Nakon pola sata svirke na trambolini, uključuje se lampa i proradi sampler na ritam mašini te počinje proizvodnja ritmova. Svi zvukovi samplova su live i orginal priridni. Za početak se preporuča izvedba na ritam dvojka/estam, a kasnije se može preči i na sirtaki i valcer kao lakše ritmove. Za sviranje sa-sa i rumba ritma potrebno je učešće još jednog svirača i dodatne pikse pasulja i minimum litru do dvije dudovače a može i domaće brlje. Efekti i nuspojave neizbježni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 11.03.2005
Downloads: 6255
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Godfather
|
![]()
Da, poshtovani kolega, ali mislite li da nam je dovoljan GM standard? Mozda bi trebalo napraviti proshirenje kao GS ili XG?
To bi moglo da radi, npr, na kiseli kupus(ili na podvarak za sviranje u tercama), karfiol... Ja sam, dakle, za kk standard u verziji p, tj. podvarak! Karfiol je dobro reshenje u turshiji, mozda? Takodje bi na uredjaj trebalo dodati osvezovach prostora i ventilator, da muzichar ne bi pogushio sve prisutne goste...
![]() |
Favoriti |
Oznake |
prvi, synth |
|
|