|
![]() |
#11 |
Godfather
|
![]()
Reci shto je dobro!
Ovo je bash ono kako sa ribama ne treba da bude! Bez pipanja! ![]() @Nedim Znam, kada sam na ovo nabasao, trazio sam sve shto sam mogao o njemu. Sjajna stvar! Nashao sam i neke sheme, pa cu da probam da ga napravim ovih dana... ![]() Informacija za one kojima je falila ova opcija na nekim aranzerima: Theremin ima portamento! ![]() Skinuo sam sa neta i neki koncert. Kako ono dobro zvuchi!!! Slushao sam neki gde svira deonice violine. Riba ga je nashtelovala vrh. Jbt, mislio sam da je stradivari u pitanju! Zaista fantastichno!
![]() |
#12 |
Ovaj baš voli da kuca
Registrovan/a dana: 11.03.2005
Downloads: 6255
Uploads: 1
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 5 puta u 5 Postova
![]() |
![]()
Evo Vaxtere imam i jedan Prototype uradjen. Radi se o RX58, stand-u za muzicara MOOGa. Za ovaj stand muzicaru su ruke vezane, tako da ne bi ruka slucajno malo dalje preletila i konobara zakacila. Trampolina na kojoj muzicar stoji i skakuce dozvoljava da razne velocities Multilayered zvukova koristis. Kao opcija, moze se kupiti RX59 (Padobran), u slucaju da se ruke odvezu i odletis previsoko.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Godfather
|
![]() ![]() Od ovoga ima da se obogatish! ![]() Kad pochinjemo serijsku proizvodnju? ![]()
![]() |
#14 |
Ovaj baš voli da kuca
|
![]()
hehehehe do koske vi ste fantomi
![]() |
#15 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
Serijska proizvodnja pocinje od onoga momenta kad zavrsim ugovore i biznis sa Neletom. Moram ga nagovoriti da sample-ove za ovo cudo uradi tako da bi nases muzicare namamili na ovo trziste...inace od ovoga nema nista
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Banovan!
|
![]()
hahahaha ma fenomenalno
pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Godfather
|
![]()
Dakle, nele spremaj samplove!
Ja cu da smislim kako da ubacimo sampler u ovo chudo... Hm... Alen bi malo mogao da se sktivira u ovom projektu! Mislim da on ima najvishe iskustva u budzenju ovakvih stvari! ![]()
![]() |
#18 |
Ovaj baš voli da kuca
![]() |
![]()
Mislim da bi mikikg u domenu samplera moga nesto da ucini.
Alenu je vrijeme da se ukljuci u raspravu i projekat ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Suludi Moderator
|
![]()
Evo me nemoj te se sikirat!! Ima ja dosta koze od ovaca da se trampolina napravi ili padobran!! Jos je ostalo od prvog biznisa koji i dalje ide!! Ako vama nesto treba samo recite! Imam sve! Crnog krzna raznobojnog! Od svakakvih zivotinja moze se nesto napravit!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Godfather
|
![]()
Sjajno!
Sad imamo skoro celu ekipu! Adrijan nam je glavni inzenjer, Nedim i Nele ce raditi samplove, mikikg pravi sampler, Alen ce da sredi njegov software daradi na ovome i da napravi trampolinu i padobran. Evo, ja vec obavljam duznost generalnog managera projekta... Moramo Mikije da poteramo da njih dvojica rade marketing. ![]()
![]() |
Favoriti |
Oznake |
prvi, synth |
|
|