|
![]() |
#11 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.09.2007
Mjesto: Orleans-Francuska
Downloads: 309
Uploads: 0
Rekao HVALA: 0
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Pa50
Interesi: ponesto...
![]() |
![]()
pa poceo sam svirati ali tesko gledam na youtube kako narod svira pa se mislim kada cu i ja doci do toga
![]() hvala care |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 04.07.2007
Mjesto: Beograd
Downloads: 99
Zahvalili mu 4 puta u 4 Postova
Instrumenti: 2x korg+2X dalape
![]() |
![]()
Ako moze jedan drugarski savet:nauci akorde,note bar malo,prstored...Uzmi casove icice mnogo lakse.Za pocetak zaboravi aranzer,sviraj samo klavir na pa50,vremenom ces nauciti nesto a to ce ti dati volju za dalje.To ti je jedini nacin da stvarno sviras,ako mogu kako da pomognem tu sam.Pozdrav!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 30.09.2007
Mjesto: Orleans-Francuska
Downloads: 309
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
Instrumenti: Pa50
Interesi: ponesto...
![]() |
![]()
hvala druze za savet moracu tako uraditi
hvala unapred za pomoc |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Gost
Downloads:
Uploads:
|
![]()
ljudi ja stvarno znam sve akorde i usao sam malu u stos ali me trileri ubise, i prstored me ubi rasteram sve kad sviram,
![]() a sta da ja radim sve sam samouk ucio? |
![]() |
![]() |
#15 |
Početnik forumacije!
|
![]()
Moj savjet da nabovite video sto je gospodin Nele napravio,sigurno vam taj snimak moze dosta da pomogne sto se tice prstoreda,trilera skali i ostali stvarcica koje su jako potrebne za svirku
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Kao kod kuće
|
![]()
Samo vezba nikako drugacije,......ako hoces da napredujes.
A moras da naucis nesto o osnovi muzike,ajd note i ne moras ali skale,akordi to mora! Moras valjda da znas iz kog tonaliteta sviras,onda koliko tonalitet ima povisilica ili snizilica,naravno bitan je prstored ako hoces lakse da sviras.Mozda ce ti biti u pocetku tesko ali uz trud sve se moze postici.Za pocetak sviraj neke vezbe,skale i da napomenem nemoj kao vecina njih koji pocinju da sviraju odmah hoce samo pesme i cilj im je da je sto brze odsviraju,onda kao znaju da sviraju i prstored katastrofa a lupanje po dirkama da ne pricam(jadne klavijature),to je zbog toga sto ne zna tj. nece da nauci prstored ali hoce sto brze da odsvira.Ovo ja pricam posto ucim par klinaca i svu su isti,lenji do boga! I nisu bas nesto zagrejani za svirku,hoce samo pesme cim spomenem skale ili akorde vec kukaju,tu vise roditelji uticu.Da vise ne duzim mislim da je jasno treba krenuti od skala,akorada,nauciti osnove teorije itd,....pesme ces posle toga lakse da naucis. To ja govorim ovim mojim klincima ali ne vredi,na jedno uvo udje a na drugo izadje. Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Kao kod kuće
|
![]()
Zaboravio sam da kazem da imas ovde na sajtu(obavezno procitaj) Internet skola sviranja u Tutorijalu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Saobracajni Inspektor
|
![]() Citat:
no kao i sve u zivotu da bi naucio prvo treba da krenes od osnovnih koraka, da pi citao titlove sa tv-a prvo moras da naucis da citas uopste a da bi to naucio moras da naucis slova pa da ih spajas u reci pa da citas neke kratke recitacije i onda kratke price itd nemozes odmah uzeti rat i mir pa opleti. No sve u svemu malo proucavaj i uci i PUUUUno vezbaj DOBRODOSAO!!!
"Kad bih imao talenta-imitirali bi me; kad bi me imitirali, usao bih u modu; kad bih usao u modu, jednog dana bih izasao iz mode; zato je najbolje da nemam talenta!" "RADI DOK JE DAN JER KAD NOC DODJE VISE NECE BITI VREMENA" Isus Hrist KLIKNI OBAVEZNO OVDE!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Početnik forumacije!
Registrovan/a dana: 28.09.2007
Downloads: 62
Uploads: 1
Zahvaljeno 1 puta u 1 Postu
![]() |
![]()
ima drug neko je pravio video skolu ovdje na forumu nesjecam se imena naruci pomoceti sigurno prejeftina je koliko ce ti vrijediti sigurno ,ja se licno nebavim ovom muzikom pa mi nije potrebna a uzeo bi da treba naravno mir
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
Oznake |
boje, pa50, tritona |
|
|