|
|
![]() |
#1 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 101 puta u 95 Postova
![]() |
![]()
i ja glasam za yamahu,i sam ju imam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.12.2008
Mjesto: Vranje i Beograd
Downloads: 1
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
Instrumenti: Gitara,Aranzer i pevam
Interesi: Dobra muzika i zene
![]() |
![]()
Ja sam imao Yamahu 01 i koristio jedno pola godine,a sad imam Alleh&Heath MixWizard3 16:2 i tonski mi je dosta bolji Alleh&Heath MixWizard3 16:2.Nisam imao prilike da cujem Yamahu 01V ali od Yamahe 01 serje Alleh&Heath MixWizard3 16:2 radi mnogo bolje.Analogija je analogija bar u tom rangu cena.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Odomaćeni član
Registrovan/a dana: 19.05.2008
Downloads: 7
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 101 puta u 95 Postova
![]() |
![]()
jedino sto ovdje nije rijec ni o yamahi 01 ni o yamahi 01v,vec o yamahi 01v96,koja je mnogo bolja od 01v a narocito od 01
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Odomaćeni član
|
![]()
Kao sto je vec kolega ella 85 rekao, razlika izmedju PROMIXa, 01V i 01V96 je ogromna!psoedjivao sve "zaredom"
A&H W3 odlican mikser ali kad uporedim sta sve nudi 01V96??? U svaki slucaj Yamaha. W3 ima odlicna predpojacala,ali FX procesori nisu na nekom zavidnom nivou... 01v96 ti zameni 10U live reck i sve to na pristojnom nivou! U svaki slucaj nije "zahvalno" uporedjivati analogne i digitalne pultove! ![]()
![]() |
#5 |
Drugar foruma
Registrovan/a dana: 07.12.2008
Mjesto: Vranje i Beograd
Downloads: 1
Rekao HVALA: 22
Zahvalili mu 8 puta u 7 Postova
Instrumenti: Gitara,Aranzer i pevam
Interesi: Dobra muzika i zene
![]() |
![]()
Ja se izvinjavam nisam obratio paznju da je u pitanju Yamaha 01v96 koja je bolja od modela koje sam ja pomenuo.Ne treba naravno uporedjivati digitalne i analogne miksere a treba uzeti u obzir da je Yamaha minimum duplo skuplja od Allen&Heatha koji extra radi live i ma odlicne efekte koji se edituju-neprakticno putem softvera preko racunara.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Favoriti |
|
|