Korisničko Ime
Lozinka
Registracija

Nazad   YU-MIDI Muzički Portal - Muzičarski forum > Klavijature > Aranžeri > Ketron

Ketron Ne previše popularni, ali izuzetno kvalitetni aranžeri

Alati tema Display Modes
Star 24.05.2011, 22:22   #11
miretalija
Početnik forumacije!

Registrovan/a dana: 15.10.2009
Downloads: 268
Uploads: 0
Rekao HVALA: 2
Zahvalili mu 0 puta u 0 Postova
miretalija befindet sich auf einem aufstrebenden Ast
Standard Ketron Aydija.

Izvinjavam se svima ako deluje subjektivno . ...i ovako ..i onako..i kao pezija i sta god.ali to je na zalost-realnost. I naravno na PRVOM mestu izvinjavam se administratoru jer nov sam ovde i nemam nameru nikog da vredjam. Ako se desi da sam pogresio nesto- trudicu se da se popravim. Samo sam zeleo da nekim svojim skromnim iskustvom pomognem.. kao i dobrim uploadom korisnih stvari. i naravno da sam ketron audiju vec svirao i jasno uocio razliku Naravno da se moj post odnosi direktno na ketron audiy-u. je jer zvuk ketron audije je nesto sto se nemoze izmeriti. I prosto privuklo me to sto malo ljudi poznaje audiyu. i sto covek prica s pravom. i sto ga malo ko kapira. I zato sto sprava odskace sto klasa iznad konkurencije

i hehehehehe rodice se ketroncici..
U tom je valjda poenta muzickog zivota

Veliki pozzz
miretalija je offline   Reply With Quote

Favoriti

Vaše dozvole
Ne možete postavljati Nove Teme
Ne možete poslati Odgovora
Ne možete postavili Privitke
Ne možete uređivati vaših Postova

BB-Kod je Uključeno.
Smajlići su Uključeno.
[IMG] Code jeUključeno.
HTML-Kod je Uključeno.

Brzi pregled

Trenutno vrijeme na Forumu 10:55

Forum Yu-Midi.org pokreće vBulletin 3.8.1 (Deutsch)
Copyright ©2005 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd. .
Dizajn i izrada sajta www.neospindle.com
Prava zaštićena od strane www.yu-midi.org
ForumForum Privatne porukePrivatne poruke UP/Down CentarUpload/Download Centar TekstoviTekstovi VestiVesti TutorialTutorial AdresarAdresar KalendarKalendar Lista članovaLista članova FacebookFacebook DonacijeDonacije